24 Ağustos 2011 Çarşamba

Buzdolabı Perdesi:))





Geçenler de bahsetmiştim oğlum bir yaşında ama buzdolabı uğrak yeri herşeyi dağıtıp fenalık getiriyordu artık dolap sürekli açık kalıyordu.bakmadığım nalbur kalmadı en son koçtaşda buldum buzdolabı kilidi bilenler evinde olanlar vardır muhakkak ama olmayanlar için fikir olsun çok rahat ettim yapışkanı sağlam olmaz diyodum ama dolap kapanınca ses bile çıkartıyor :)) şuan bu konu da çok rahatım prizlere de düğme taktım çünkü pipet çatal eline ne geçerse deneme yapıyordu prizlerde boracık:))) hazır konu buzdolabı iken üzerinde ki boşluk çok kötü görünüyordu bende bu ara vakitsizlikten bide  uzanıp almasınlar diye elime geçeni oraya koyuyordum aklıma perde yapmak geldi .hemen bir kornişi ısıttığım bıçakla kesip duvara çaktım ve sabırısız ben olacak mı diye perde gipürünü taktım ama yarın kuşlu kafesli birkumaş bulursam ondan dikicem bu denemeydi sadece kızlar:D

17 yorum:

  1. ah ah.. nedir bu yaramazlardan çektiğimiz yahu.. bunların hepsini not alıyorum.. e malum bizim bıdıkta büyüyecek.. :))

    YanıtlaSil
  2. cnm bnm inan ben kızmdan böyle şeyler görmedim bora ne yaparsa melisa da aynısı yapıyor şimdi öpüyorum kıznı sevgiler cnm:)

    YanıtlaSil
  3. mavim süpersin, sorunu kökten halletmişsin, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Aaa bu çok güzel bir şeymiş, çocuğum olunca ben de alırım :) Bu arada bir önceki yazındaki dolmayı görmedim duymadım! Nasıl acıkmışım yahu yapılır mıydı bu!

    YanıtlaSil
  5. Canım iyi düşünmüşsün, mazallah prizler çok tehlikeli, bi de bora bugünlerde okunmuş üflenmiş gibi geziyo, aman dikkat:)

    YanıtlaSil
  6. prizler için biliyordum böyle bi koruma var diye. buzdolabınıda yeni öğrendim. paylaştığın için sağol

    YanıtlaSil
  7. Yapmaz denen her çocuk yapıyor, çok iyi yapmışsın özellikle prizleri maazallah çok korkarım öyle şeylerden. bu kilitlerin bir dolu çeşitleri var çekmeceler ve kapılar için aklında bulunsun bir de sehpa köşebentleri var, senin ufaklık boyundan büyük işler yapılar belli ki:))Güpür haliyle bile buzdolabının üzeri guzel olmuş.iyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
  8. noblesem canım ablacım begenmene çok sevindim teşekkür ederim:D

    YanıtlaSil
  9. lilacım hoşgeldin cnm seni burda görmek ne güzel ya:D çok teşekkür ederim ugradığın için dolma mı ne dolması görmedim duymadım öpt:D

    YanıtlaSil
  10. baharcım bnm cnm arkadaşım gerçekten öyle bora bu aralara uçak gibi geziyo evde seni de çok öpt:D

    YanıtlaSil
  11. yarencim hoşgeldin cnm sanırım yeni evlisin bebeiş olunca insan hepsini ögreniyor yada ögrenmek zorunda kalıyor diyim sevgiler cnm teşekkürler:)))

    YanıtlaSil
  12. fiamma ablacımm cnmm ne güzel ya arada ugraman sevindirik oldum:D:D
    onlardanda almak lazım ablacım çekmece filan dinlemiyo çekiyo çarpıyo bi daha ki işim o olucak ablam saolasın senide çok öpt.)))

    YanıtlaSil
  13. açıkçası ben bilmiyordum buzdolabı kilidi oldugunu. ne iyi fikirmiş bu. buzdolabı üzerini kapamanda çok güzel olmuş valla ellerine saglık canım.

    YanıtlaSil
  14. Mavişim sen dur hele ,bu çocuklar sana daha neler, neler öğretecek.Ben fırın ve dolap kapaklarını iple bağlardım,onu bile sökerlerdi.Hoşca kal.

    YanıtlaSil
  15. ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  16. ay bu kız süper zekalı mı nedir ? yiyecem ben onuuu !!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...