10 Eylül 2011 Cumartesi

avize operasyonu ve oyun minderi :)




mavi rengi çok severim ama evde o kadar herşey mavi ki yani yıllardır sıkılmamıştım ama artık mavilerden arınmanın zamanı geldi :)) ama eşyalar da sizinle beraber sanki manevi bi ruha bürünüyor farkındayım saçma bi cümle oldu ama yani atmaya kıyamıyorsunuz diyim zaten eşim çok kızar israfa oda ayrı bir konu ..kaç gündür bu konu üzerine konuşuyoruz zamanla herşey onunla bütünleşiyor sanırm özetle eskide olsa güzel diyor bizim diyor ihtiyacı olan insanları düşün diyor diyor da diyor:D:D hal böyle olunca bende nasıl degiştirebilirim diye bazı şeyleri hep düşünür oldum dedim ya mavilerden hayatımdaki maviliklerden arınmam lazım :)) önce avizeyi söktüm tabi çoçuklarda peşimde zaten ne yaparsak 3 kişilik yapıyoruz nasıl zor anlatamam kırılmadan yerine takmam bile bir mucize ay gece gece çenem düştü sanırım:)) neyse ..asetonla sildim biraz çıktı sonra ıslak sünger ile çıkarttım üzerindeki boyayı ama çok zor oldu :)) ama şimdi daha çok sevdim bu halini aydınlık oldu .. diger resimdeki de oyun minderi yaptım tekli koltuğun birini attık üzerinde ki bölüm hariç. bişey yaparım dedim, aklıma bu geldi belki bora öğlen uyukularını da bu mider de uyur diye... çarşaftan diktim .renkli oldugu için sevdiler de .. hepinize sevgiler arkadaşlar

24 yorum:

  1. ziyaretin için teşekkürler canım izlemeye aldım çok güzel şeyler yapmışsın şöyle bir dolaştım blogunu ellerine sağlık avizenin eli yüzü açılmış:)) önceki renkte hoş ama.
    cibinlik çalışmanda harika.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Maviciğim, senin iki tane mi kuzucuğun vardı? Ben bir tek kızın var sanıyordum, ikisi de birbirinden tatlı maaşallah..Avize böyle daha iyi olmuş, mindere ise bayıldım, ne tatlı kumaş o öyle, sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  3. Yavrularını Alah sana ve eşine bağışlasın.Hep öyle yüzleri gülsün.Minder çok güzel olmuş.Güle güle uyusunlar, otursunlar minicikler...

    YanıtlaSil
  4. ne güzel gülmüşler, canlarım benim..beyaz avizeden sıkılınca tekrar boyayabilirsin mavim,değişiklik iyi olmuş, minderin kumaşını çok sevdim.

    YanıtlaSil
  5. Demek ki kocan da ben gibi:)
    o zaman elden çıkarmak istediklerini kıracaksın mavim,sen avizeyi sökerken Bora sandalyeni sallayabilir mesela.
    Sen de elinden düşürebilirsin :))
    Sen bana uyma, ama bu fikri de ya bi kenara.
    Bizim evdeki gariban da at at der attıramaz kahrolur.

    YanıtlaSil
  6. Canım maşallah çocukların ne kadar güzeller, Allah bağışlasın :) Ben önce beyazdı sen maviye boyadın sandım avizeyi, meğer tam tersiymiş :) Minder de çok şeker olmuş, renkleri falan cıvıl cıvıl, güle güle kullansın minişler :)

    YanıtlaSil
  7. Maşallah bu tatlı boncuklara... 2 hobici daha yetişiyor yanında desene:)) Ben de önce avizeyi beyaz sonra senin mavi sevdiğini bildiğimden mavi yaptın sandım. Her iki hali de çok güzel, beyaz daha aydınlık olmuştur. Mavi den neden kurtulmak istiyorsun anlamadım ama ismin sana yakışıyor en azından onun rengine dokunma:))

    YanıtlaSil
  8. yeni avizeni güle güle kullan... evinizde mutluluk ışıldasın:)
    minderine gelince renkleri çok şirin ne güzel dikmişsin, ellerine sağlık...
    Allah (c.c.) çocuklarınla size huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam nasip etsin canım... çocukların da senin gibi pek bir şirin:)
    öpüyorum canım...

    YanıtlaSil
  9. Canım benim ellerine sağlık, minder çok şeker olmuş:) Lambanın da yeni halini sevdim ben, değiştirmesen de eldekileri değerlendirmekte fayda var:)

    YanıtlaSil
  10. Bende avizenin bu rengini sevdim, daha dogal olmuş canım. Minderde çok kullanışlı ve kumaşıdaa cıvıl cıvılmış. ellerine saglık..

    Ben bu şekerleri yerim mavi yerim :) meloş çok tatlı bakmışş :)

    YanıtlaSil
  11. maşşallah ne tatlı çocuklarınız:) lambanın rengi çok iyi olmuş, minder de cıvıl cıvıl ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  12. örgü çantam cnm profilindeki şirinn kedicik çekti beni kendine inan ki .)) senin yaptıgın el işleri de çok güzel cnm begenmene çok sevidim bende sevgiler cnm:)

    YanıtlaSil
  13. elişi defterim evt cnm yıllarca olmadı sonra da saolsun peşpeşe geldiler bu kuzucuklar :D:D:D
    minder çarçaftan cnm polyester karışık bir kumaşı vardı duruyordu öyşlece işe yaradı işte :D öpt cnm hoşcakal:))

    YanıtlaSil
  14. neslihancım hoşgeldin cnm bende bi ara bloguna bakıyordum artık konu paylaşmıyormusun göremiyorum da darsıs başına cnm öpt saolasın.

    YanıtlaSil
  15. noblesemm bende seni çok seviyorum hatta seviyoruz:D:D

    YanıtlaSil
  16. nalan ablacım e bende bundan sonra böyle yapmazmıyım harika bir fikir verdin inan ki :D:D ilk işim vitrin olacak :D:D banene sen nersen ben yaparım bilrisin :D:D eşini kırma at gitisn ya bak ne güzel :D:D

    YanıtlaSil
  17. lilacımm cnm ya nickine ve minyatürlerine bayılıyorum bende senin :D:D saol cnm çok saol iyi dileklerin için:))

    YanıtlaSil
  18. fiamma ablacımmmmmm hoşgeldinnn bi kahve yapıyım mıı sana :D:D
    öyle olucak sanırım ablacım göre göre ögrencekler birşeyler kızım çok meraklı :D yıllardır herşey mavi o yüzden ablacım tamam ismim kalsın deniz mavisi olayım o zaman :D:D çok öpt ablacım

    YanıtlaSil
  19. okuyancım sen bnm cnımsın zaten senin içinden kötü birşey geçmez kii ... saol iyi dilekerin için bende öpt

    YanıtlaSil
  20. aslı teyzesi borada seni çok öpüyormuş:))))))))))))))) çok seviyo seni biliyosun sıkı takipcin :DD:D saol cnm arkadaşım öpüyorum

    YanıtlaSil
  21. ecercecimm polarları konuşturan arkadaşımm :D:D çok saol begenmene çok sevindim sevgiler cnm

    YanıtlaSil
  22. Yaratıcı ,hamaratlardansınız sizde ne güzel:)
    Elinize sağlık,o avizeyi mavi renkten arındırmak baya zorlamıştır sizi.Minder de çok şirin olmuş.Güle güle kullanın:)
    Bebişleriniz de çok tatlı,Allah başışlasın,maşallah:)

    YanıtlaSil
  23. cokta guzel oolmus canım ellerıne saglık

    YanıtlaSil
  24. öncelikle çok güzel olmuş,Bora'yı ve kızını çok öptüm.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...