26 Ekim 2011 Çarşamba

güvenim...






arka arkaya gelen felaketler kimse de bişey yapma paylaşma hevesi bırakmadı doğal olarak .. sanki herşeyin sonu gelmiş gibi... allah dan bütün ölenlere rahmet ve yaralı vatandaşlarımızın iyleşmesi için şifa diliyorum... nolur allahım yeğenimi kucağıma almadan o günleri görmeden bana bişey olmasın..ilk kez teyze olucam çok heycanlıyım allahın izniyle güven^imiz de selin bebeğimiz gibi hayatımıza renk katıcak ...^kızkardeşimin doğumgünüydü ama görüşemedik ..3 dört gün sonra annemi almaya geliceklerdi bende  bu sefer beyaz şeker hamuru hazırladım.pasta yaptım ama herşeyi o kadar acele yapmak zorundayım ki:(( istediğim gibii olmadı..lavanta keseleri yaptım..boş bir beşik vardı süsledim püsledim:) içine lavanta dolu yastık döşek yaptım:D örümcek modellli şal ördüm güzel olmadı paylaşmıyorum:D ve yeğenim için alt açma şeysi aldım annesine hediye olarak:D sevinçten ağladı benim dünyalar güzeli kardeşim hep bana küçük annem der .. o kadar sevgi doludur ki .. benim gibi değil ben taş kesilirim sanki duygularımı ifade edemem .. burdan söylüyorumm seni çok seviyorum mavi boncuğum benim ..

23 yorum:

  1. ah mavim ne özendim size ..tek bi kardeşim var oda erkek..ne isterdim ablam yada kızkardeşim olmasını,sevgini göster canım ,bak bulamayanlarda var :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir ablasın sen canım benim. Kardeşin çok şanslı. Bu arada şalı merak ettim, paylaş lütfen:)
    Hayırlısıyla yeğenini kucaklamanız nasip olsun inşallah mavisofram.
    Harika şeyler üretmişsin yine. Emeğine sağlık.
    Öptüm en kocamanından:)

    YanıtlaSil
  3. Canım ellerine sağlık, hepsi birbirinden güzel, sağlıkla kurtulurlar inşallah:)

    YanıtlaSil
  4. sevgili sevilay lavanta torbaların,beşik,pasta çok güzel olmuş.ellerine sağlık.güle güle kullansın inşallah.aldığın alt değiştirme şeyside süpermiş...ALLh hepsine uzun ömürler versin.kızkardeşinin doğum gününü kutluyorum ve sağlıklı doğumlar diliyorum.sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık mavişim...herbiri çok hoş görünüyor...

    YanıtlaSil
  6. Canım çok duygulandım yazını okurken. Nolur öyle kötü düşünceleri aklına getirme olurmu? Allah izin verirse yaşayacak çok güzel günleriniz olucak sevdiklerinle..

    Gözünüz aydın, öyle sevindimki canım. Aileye bir minik daha geldi :)

    Adı gibi, Güven ve mutluluk içinde yaşasın..Kardeşinide kocaman öpüyor ve kutluyorum..

    YanıtlaSil
  7. iyi ki varsın sen mavicim hem benim için hem ailen için:)) bloguma bıraktığın güzel yorumlar iiçin sonsuz teşekkürler...kardeşinin doğumgününü ben de kutlarımm. ellerine sağlık pasta güzel olmuşş sen yakında bunların renklilerinide yaparsın..

    YanıtlaSil
  8. İnsanın bir kızkardeşi olması ne güzel bir nimettir. Ben de hep şükrederim ablam için.
    Haklısın Mavi' cim hiç birimizin keyfi yok ama öte yandan da hayat devam ediyor. Deprem bölgesinde de bebekler doğmaya devam ediyor, yaşam devam edecek. Biz de kendimize geleceğiz, unutmadan ama. Unutmadan.
    Kız kardeşinin doğum gününü kutluyorum, dilerim sağlıkla, kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Yaptıkların her zamanki gibi harika. Alt değiştirme örtüsü de çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  9. Canım kardeşlerin ne kadar şanslı, aceleden bile olsa hem düşünmen çok güzel, hem de güzel olmuşlar yahuuuu:) Allah sevdiklerinden ayırmasın, Güven bebek de sağlıkla sıhhatle doğsu sizlere şans getirsin inşallah. Mutluluklar...

    YanıtlaSil
  10. hobim cnm bnm bizlerde kardeş gibi olduk inan ki uzaktan uzaga bak paylaşıyoruz tüm güzellikleri çok saol cnm beni yanlız bırakmadıgın için öpüyorummm :))

    YanıtlaSil
  11. ören bayanım senin yanında şal paylaşmak ne hadime:D:D:D yok cnm yok şal filan örmedim ben:D
    çok saol cnm tüm iyi dileklerin için bende çok öpt:))

    YanıtlaSil
  12. baharcım inlşh cnm daha iki ay var :d ben telaş yaptım biraz:D:D

    YanıtlaSil
  13. alanaycım amin cnmm aminnnnnnnnnnnn çok sevindim güzel yorumuna çok içtensin saol cnm:)

    YanıtlaSil
  14. alonemmm o senin hoşlugun:D çok öptt tatlı kurabiyem bnm:D

    YanıtlaSil
  15. aslımm no panik daha dogmadı:D sanırım uyku dolu gözlerle birdaha paylaşım yapmıycagım konuyo toparlayamımışım:D ama beni de duygulandırdı yorumun cnm bnm öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  16. marifetlilerin marifetlisi arkadaşım :)) cnm bnm çok ama çok teşkkür ederim güzel sözlerin için
    daha dün mavi ve beyaz yaptım yakında bugünde kurabiyelerini yapıcam allah izin verirse söylemesi ayıp sipariş aldım da:D:D çok öpt cnmmmmmmmmmmmmmmm

    YanıtlaSil
  17. rengim cnm hoşgeldinnn :)) gerçekten öyle ben fazla inan ki takip edemiyorum çoçuklar sürekli çizgi filim açık kalsın istiyorlar izlemeseler bile..ancak akşam eşim gelince o açıyor da bakıyorum öyle ibret alıncak mucize kurtuluşlar var kiii eminim azra bebek ve çekmeceden bataniyeye sarılı olarak çıkan bebegin haberini izlemişsindir yazarken bile tüylerim diken diken oldu...
    yorumunla çok mutlu oldum cnm çok teşşkkür ederim

    YanıtlaSil
  18. sevdacımmm sizde de bebeiş gelicek dimi aynı tarihlerde bakalım kimin yegeni önce dogcak:D begenilerin için çok saol cnm oda çoçukların yaramazlıklarından dolayı beklemiyordu pasta filan süpriz oldu o mutlu olunca bende çok mutlu oldum saolasın cnm bnm

    YanıtlaSil
  19. kız kardeş gibisi yok sanırım,ben tekim olsa fena olmazdı ama:)mutluluklar hep sizlerle olsun canım..

    YanıtlaSil
  20. beticim hoşgeldin cnmm :)) kesinlikle öyle canım ama kuzenlerde kardeş gibi :))) çok teşekkür ederim ziyaretin ve yorumun için sevg,ler cnm:)

    YanıtlaSil
  21. Merhaba ben zuhal.Güzel ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.Benim için ilham kaynağı olacak bir blogunuz var.Sizi tanımaktan çok memnun oldum.Güzel paylaşımlarda buluşmak üzere.Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  22. zuhal hanım gece sizin blogunuzda gezipp şimdide sizi görmek o kadar güzel kii zuzu kurabiyeleriniz bir harika bende çok mutlu oldum ziyaretinize sevgiler:))

    YanıtlaSil
  23. maviii'm, güven abi olacak bizimkisi aralık 15 gibi bekleniyor ama kız olacağı için biraz daha erken doğma durumu var :) Ayrıca hatırlamana çok sevindim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...