20 Aralık 2011 Salı

hastaneden kareler:)


















merhabalar:)) çok resimli bir paylaşım oldu ama olan oldu artık:))) hatta bazıları yüklenmedi ..hastane odasını ısrarla benim süsleme mi istediler ama gitğimde kapı süsünü takmışlar dı bile balonları iliştirdim sadece:) çok heycanlıydım zaten elim ayağıma dolanıp duruyordu.

evde sacede beşik için fiyonk ve yatağın
alt kısmın da olan tülden çiçekleri yaptım diğerlerini almışlardı..yapıştırdık.doğum hazırlıkları yapan arkadaşlarımıza fikir olur belki bu resimler..çoçuklar hiç durmadı zaten basmadıkları acil düğmesi kalmadı mahfoldum diyebilirim hiç birşey anlamadım ama herşeye ramen yanında olmak ve doğuşunu görmek çok güzel di yeğenimin :)
canlı çiçek almadıkları için benim yaptığım bebekli süs anı defteri ve kocaman biberon alıp içine doldurduğum çıngıraklar güzel bi köşe oldu bence:)
 hastene için karamel soslu kurabiyeler yaptım ama tadını bilmiyorum :)) bu arada yeni yıla girmeden kendi adıma güzel bir karar aldım artık zayıflamak hatta erimek istiyorum:)))
 kardeşim doğuma girmeden çekildiğimiz resim de anladım ki zamanı gelmiş:)))  resmin alt kısmını kesip ekledim:)







43 yorum:

  1. mavim gözünüzaydın, sağlıkla uzun, mutlu bir ömrü olur inşallah:)))

    YanıtlaSil
  2. GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN.ALLAH ANALI BABALI BÜYÜMEK NASİP ETSİN.BEBEĞİN SÜSLERİNE DE BAYILDIM.ELLERİNE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  3. heyyy yaşasın!gözünüz aydın olsun canım benim.çok sevindim.her şeyden önce bebeğin ve kardeşinin sağlıklı olması önemli olan.şükürler olsun.yaptıkların ve diğer alınanlarla beraber her şey muhteşem görünüyor.ellerine sağlık.dilerim bebişinize uğur getirsin.bahtı açık olsun analı babalı büyüsün.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. harika olmuşş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. inanmıyorum hepsi harika görünüyor mavişim.bebişin de yaşı uzun olsun mutlulukla sağlıkla geçsin hayatı inşallah.öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. Wow ne kadar guzellikler bunlar böyle... O anne ne sansli... Bizim zamanimizda bunlari tanimiyorduk malesef, artik yegenlere bizde yaptiririz ins. :)
    cok güzeller...

    YanıtlaSil
  7. şahane olmuş eline sağlık,
    ayrıca bebeğinize de Allah uzun uzun ömürler versin, hoşgelmiş :)

    YanıtlaSil
  8. canım Allah analı babalı büyütsün inşAllah..Allah bağışlasın gözünüz aydınnn ! çok sevindim kızkardeşinin sağ salim kurtulduğuna bebiş de iyi şükür...Allah ım bu süslemelere bayıldım bayıldım ! harikalarr ellerinize sağlık hepinizin :)

    YanıtlaSil
  9. muhteşem her şey muhteşem... elinin değdiği her yeri güzelleştiriyorsun canım... hele o kedili yastık var ya bayıldım ona bittim hatta:)))
    emeklerine sağlık birtanem...
    minik yeğenine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam dilerim... Rabbim hayırlı gelecekler yazsın inşallah... tüm ailenizi de tebrik ederim...
    kardeşin çok güzel canım maşallah... ama sen bir tanesin benim için:))) benim de hedefimde kilo vermek var, önümüzdeki 10 yıl içinde:))))
    öptüm en kocamanından:)

    YanıtlaSil
  10. noblesem çok teşekkür ederim :)
    serpil ablacım çok saollasın:)

    YanıtlaSil
  11. Mavi'cim gözün aydın.Allah anneli babalı büyütsün. süsler yeri bulmuş konuşuyor...Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. alanay cım çok teşekkür ederimm öyle çoşkulu bi yorum olmuş ki ban a da geçti yaşasın valla:)) öpücükler cnm:)

    YanıtlaSil
  13. alonesimmm canımsın sen beni sabah telefonu açtıgımda msjını gördüm çok duygulandım tatlı kardeşim bnm öpüldün:)

    YanıtlaSil
  14. gülsüm hanım hoşgeldiniz resimlerin kalitesi çok düşük ne yazık ki cep telefonundan:( ama yüklerken baya sorun yaşadım oda ayrı tabi inanın benimde yıllar sonra oldu bebişelrim ikisinde de yapmadım böyle bişey çok heveslendim yeğenimde güzel oluyomuş cideen teşekkür ederim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. kurbammm çok saol cnm bnm :)

    YanıtlaSil
  16. canımmmmm ortalarda yoktun demek bir melek dünyaya gözlerni açtı allahım bahtını açık etsin hayırlı bir evlat olsun inşallah...emeklerin zaten harika,postun iki güleryüz ile bitmesine bayıldım...öpüyorum canım seni

    YanıtlaSil
  17. allah analı babalı büyütsün ismiyle yaşasın güzel oğlunuz.nihayet gül cemalini gördük.inanmayacaksın ama hiç şaşırmadım tamda tahmin ettiğim gibisisin:)kardeşinle ne kadar benzeşiyorsunuz.
    canım benim o ne kadar hazırlık öyle valla helal olsun ahhh ahh bizim zamamnımızda yoktu dicem de vardı beim haberim yoktu:)
    çok öpüyorum seni e güzel miiiiiiiiiiiiisssssssss kokulu bebeği .allah nazarlardan saklaısn onu
    sevgiler kardeşim:)

    YanıtlaSil
  18. hobim cnm bnm çok teeşkkür ederim tatlım bnm:)

    YanıtlaSil
  19. okuyancım yastıkta kedi mi varmış hiç dikkat etmedim valla:D:D çok saol bn m vefalı tatlımı talı arkadaşımm seviyorum seni:)

    YanıtlaSil
  20. hülya ablacım çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  21. pasta güzelimm çok teşekkür ederim cnm ya ne güzel sözler bunlar :)

    YanıtlaSil
  22. sezommm gel bakim sen bi nasıl yani tahmin etigin gibi hıııııııııııııııııııı yani beni hep böyle şişman mı hayal etmiştin görürsen sen zayıflıycam:D:D:D:D
    cnm ya çok teşekkür ederim iyi dileklerin için aman bizim zamanımızda da yoktu:P:P

    YanıtlaSil
  23. tebrikkleeerrrr... Allah hayırlı evlat eylesin...Amin.... Bakıyorum hastane odası buram buram mavi kokuyor:)) Ellerine sağlık...Bu arada beraber zayıflayalım maviiiiiii:)))

    YanıtlaSil
  24. amin cnm aminnnnnnnnnnn :)) imzamı attım hastaneye:D:D
    zayıflayalım cnm taktım ben bunu kafama greyfurt çayı içiyorum sende dene cnm lisedeyken 13 kilo vermiştim bu çayı içerek

    YanıtlaSil
  25. hoşgeldin güven...
    allah analı babalı büyütsün tatlım bi ömür boyu çok mutlu olsun
    ellerine sağlık bu arada napmışsınız öyle ya süper olmuş:)

    YanıtlaSil
  26. Tatlı taze teyze :) Ellerine emeğine sağlık oda şıkır şıkır... Tüm iyi dileklerim sizinle, Güven bebekle. Allah uzun ömür versin, sağlıkla.
    Bu arada erime kararında da kolaylıklar. Ne kadar ihtiyacın var tartışılır ben bilemedim fotoğraftan ama kolay süreç değil, o yüzden kolaylıklar ve sabırlar Mavi' cim.

    YanıtlaSil
  27. Allah bebişe hayırlı,uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah..
    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
  28. Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün inşallah minik bebeğinizi, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu arada hiç bu kadar güzel hastane odası görmemiştim, ellerinize sağlık maviciğim, kocaman sevgilerimle:))

    YanıtlaSil
  29. gözünüz aydın:)süslemeler harika olmuş..çooook beğendim:))

    YanıtlaSil
  30. Az önce facede alt yazı geçti pardon kenar yazı:)))) bebeğiniz olmuş,hastaneden kareler deyince bebek geleceğini unutmuşum eyvah bişey oldu dedim:))analı babalı büyüsün oğlunuz,yaşı uzun olsun:) süslemeler harika olmuş,defter gözümden kaçmadı iyi fikir ,kutluyorum seni:))ayy çok şişmansın canım ne yap et aç dur zayıfla emi:)) çok şekersin ,kalbinin güzelliği yüzüne yansımış:))

    YanıtlaSil
  31. Canım hepinizin gözü aydın olsun.Sağlıcakla büyüsün bebişiniz.Sevilaycım ne güzel bebek eşyaları yapmışsın ben bayıldım eline sağlık ablacım.

    YanıtlaSil
  32. Ya canım öyle sevindimki, şimdi minik kardeşimizin bir bebegimi oldu :) Ah mavi Allah uzun saglıklı bir ömür versin Güven bebege ve sevdikleri hep yanında olsun..

    Kardeşin odası çok güzel olmuş canım, kurabiyelerde nefis görünüyo ellerine saglık :)

    YanıtlaSil
  33. canlarım benim iyiki varsınız kalbinizden geçen güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize ne güzel bir duygu bu güzel satırları okumak çok saolun hepinize kocaman sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  34. Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsin.Detaylar çok güzel.Ellerinize emeklerinize sağlık.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  35. yok be mavim şişman demk istemedim ben yüzünden bahsettim o da çocuklarının yüz hatlarından tahmin ettim aşkolsun.:)çok öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  36. Dokunduğun şeyleri hemen güzelleştiriyorsun, odada çok güzel olmuş maviiicim.
    Güven bebek te hoş gelmiş, Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyütsün inşallah

    YanıtlaSil
  37. sevgili gönülçelen çok teşekkür ederim çok saolaun:)

    YanıtlaSil
  38. tamam sezom anladım ben bak zayıflamaya karar verdim:P öeperim bacım

    YanıtlaSil
  39. çok saol sevdam bnm aminn sizin bebişide bütün bebişleri rabbim korusun :) öpt cnm

    YanıtlaSil
  40. kız kardeşin de sana benziyor,güzel ve güler yüzlü,inşallah bebişin de ömrü uzun,bahtı güzel olur,öpüyorum.

    YanıtlaSil
  41. ay ne sevinecek bu yorumunu ona söyliycem cnm yarın akşam gidicez nasipse çok saol cnm bnm:)

    YanıtlaSil
  42. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kardeşinin. Maşallah çok benziyorsunuz ikiz gibi. takipteyim bundan böyle bloğunu. sevgiler. benim bloğuma da beklerim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...