25 Şubat 2012 Cumartesi

bazende bocalarızz..






bloglar da birbirinden güzel işlere bakerken ilham almamak heveslenmemek elde degill ..okuya okuya birçok şey insanın aklına yerleşiyor yapabilecekmiş hissi veriyorr.. zaman zaman çok sevdiğim resimleri kaydederim .nedense hepsi de kuşlu :)) daha önce deneme olarak aslında burada yapmıştım.hamur kabartma.kırtasiye de geçen sefer aldığım hamur olmayınca hemen aaa buda çok iyidir hanımefendi diyerek tutuşturdular elime bi tane . bu marka kullanan arkadaşlarımız olabilir tabi ama bana çok cıvık geldi.kurumadı istediğim gibi ,zaten hamur semsertte olmadı.bende çok hevesli resimler çıkartmıştım halbu ki ortancam ziyan oldu gitti tabiki benim de hatam var.deseni yapıştırmak gerekiyormuş kesmeden önce.çerçeveyi boyadım önce .kesip kuruttuktan sonra yapıştırdım.ama igrenç oldu.söktüm.resimdeki manzarayı yapıştırdım sonra onu da söktüm.etamin yapmak için çıkartığım kuşları kabartarak deniyim dedim siyaha boyadım başka bir çerçevi tamam oldu derken duvara asmamla yere düşmesi bir oldu.zorla güzellik olmuyo lafını doğrulayarak hepsini bir çerve de bütünleyip kapının başına astım bende :)) pencereden bakan kuşları:)  off daha bir müddet uğraşmam sanırım:))resimden görünen kumaş  kaplı kuşlu pano burada.
belindacığımın verdiği oyun hamurundan yaptık çoçuklarla beraber çok eğlendik.tarif aynı tuz hamuruydu.figen ablamız ne güzel şeyler yapardı :)) bende acaba kururmu kurumaz mı diyerek bu narı yaptım:)) hatta aşama da çektim bilirisiniz hayallerim de  hep en güzeli vardır:)) ama ekleme gereği duymuyorum eminim sizler daha güzelini yaparsınız.bunun için çoçukların oyuncak sepetlerine bir göz atsanız yeter.ufak bir plastik top bulursanız deneyin derim:)) ne çok yazdım gece gece hepinize selam ve sevgilerimle güzel bir güne uyanmanız dileğimle :)

21 yorum:

  1. canım benim evini büyük bir keyifle süslemene, kendi ruhunu katmana hayranlık duyuyorum... her köşesinde senin el emeğin var... mutlulukla yaşayın bu güzellikler içinde inşallah...
    ellerine sağlık canım...
    öpüyorum seni en kocamanından:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm arkadaşım benimm seni tanımak öyle güzel kii sen benim ne yapmaya çalıştığımı çok iyi anlıyosun ayşımcım..küçücük bir evde ufacık dokunuşlarr sadece:))
      ama artık yer kalmadı tatlım unumu eledim elegimi astım:D

      Sil
    2. daha önce bir yorumumda da dediğim gibi yaşadığın mekanın metrekaresi değil ki önemli olan... o mekan içinde sevdiklerinle, huzurla yaşaman önemli... ne evler var kocaman ama ruh yok içinde... sen kendi ruhunu katıyorsun canım benim...

      Sil
  2. Sevgili Mavii, neden kendine bu kadar acımasızsın? Anladığım kadarıyla henüz bu gibi hobileri yapmaya yeni adım atıyorsun ve yaşadıkların çok doğal, hatta farklı olsa şaşırmalısın. Denemeye devam et. Bence çok güzel şeyler yapacaksın, ben merak ediyorum neler çıkacak senin elinden bu deneyimlerden sonra. Not: Ayrıca yaptıkların da hiç fena değil, gayet güzel görünüyorlar buradan bakınca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehlikeyfim hoşgeldin:)) cidden sen gelince keyifleniyo insan:))
      cnm sanki okul yıllarındayım yaptığım yada yapmak istediğim birşeyi görünce diyorum kii çoçuk bile daha güzelini yapar.çoçuklarım küçük cnm bütün gün evin içinde sırf oyalanmak adına ugraşıp kendimi strese sokmaktan başka bişey degil benimkisi cnm
      çok teşekkür ederim zaman ayırıp yorum bıraktıgın için hoşcakal

      Sil
  3. Bende bocalama devresindeyim Mavikuşum anlıyorum seni. Elimde motifler, cam boyamaları, dekupaj işleri ve senin bildigin diger işler..

    Çok yormuş seni hamur kabartma işi ama ben narı çok begendim valla ellerine saglık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslımm ya mavikuşunn yesin senii:)) sen yaparsın cnmm yapıyorsun da ..ben bıraktım artık bu işleri:D

      Sil
  4. Alıştığın malzeme dışındaki malzemelerle çalışmak bocalatıyor insanı Mavi' cim, üzülme, kuşlar güzel olmuş, bir de en önemlisi çok eğlenmişsiniz, bundan önemli bir şey yok ki :)

    YanıtlaSil
  5. ama fakat lakinn sen hala bilgisayarr ay rengimm nedesem bilemedim şimdii bak sana sadece şunu diyebilirimm son kaç saatin kaldıysa uyuu sadece uyu :D:D çünkü çok özliyceksizn nihahahaha :D:D:D ay ne gıcıgımm dimii:)) cn m bnnm ya allah yardımcın olsunn hep iyi şeyler düşün doguma girerken cnm

    YanıtlaSil
  6. Bu kadar mücadeleden sonra gayet güzel olmuş. Tülleri ne güzel düşünmüşsün. çok beğendim. güle güle kullan canım :) şu aralar bende kuşlu bir şey yapıyorum. çok yakında sinemalarda:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa çok merak ettim hülya ablacım etemin işleyip çatlama beni bak :) teşekkür ederim

      Sil
  7. valla pek şahane olmuş her ne kadar kendini yormuş olsan da =) ve nar da pek güzel görünüyor ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kız kurbamm sen ne tatlısınn :)) bak bu yorum iyi geldi:D

      Sil
  8. neden içine sinmedi anlamadım ben nara bayıldım.Narı yanındaki tespihle resimlemen ise çok hoşuma gitti, canım benim, tatlı kardeşim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesbihh benim evimin en kıymetli aksesuarı ablacım cnmmmm seviyorum seni

      Sil
  9. en sondaki perdeli kuş çerçeveye bayıldım..

    YanıtlaSil
  10. aaaa bu kuşlu kanaviçeyi ben yayınlamıştım:)yabancı bir siteden....bu şekildede kullanmak akıllıca:)

    YanıtlaSil
  11. Canım benim,kolay işler değil bunlar.Deneye deneye oluyor.Ayrıca gayet güzel olmuşlar.Benimde bir çerçevem var.Onunla ilgili planlarım var.İlerki günlerde bakacağım artık.Eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
  12. azmine hayranım ve yaptıklarına.bence çok iyi gidiyorsun.ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  13. sen ne yapsan güzel olur bebeğim sıkma canını nar şahane olmuş bende yapmalıyım :)

    YanıtlaSil
  14. ellerinize sağlık, yaptıkalrınız çok güzel :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...