16 Şubat 2012 Perşembe






pişmanlığın resimleri bunlar:( olmuyor olmuyor bu kilolar gitmiyor:((( son günler de öyle saçmaladım ki çok iştahım açıldı neden böyle oldu bilmiyorum ..bu durum çok sıktı  canımı ...önceden herşeyi zevkle yapardım.yani yemek yapmak yeni şeyler denemek benim zevk  aldığım birşeydi şimdiler de ise yiyemiyceğim şeyi neden yapıyorum der oldum:( o yüzden aman bir tane yesem ne olur ki mantığı ile kendimi mutfakta buluyorum nolur bana dur diyin:((

30 yorum:

  1. hepsinin tadına bak ama az ye canım.bence sıkıntı olmaz öyle yaparsan.hem çok yiyip kilo almış olmazsın hem de tadına bakıp kendine hakim olursun.babam her şeyden yiyerek zayıflıyor.normalde yediğinin yarısını yiyor mesela...dene istersen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm :( zaten öyle yapıyorum yani yapmaya çalışıyorum ama bana çok yemişim gibi geliyor pişnalık duyuyorum sonra .inan ben rejime giridm çoçuklar açlık sınırına geldi::))))))))) bende daldım mutfağa:))

      Sil
  2. ahh mavım kendimi de durdurmam gerek:(((Bu arada yemekler de nefis görünüyor hani:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ablacım biraz kızsaydın olmadı ki böyle de:))

      Sil
  3. ahh yaa bunlara da karşı konmaz ki şimdi,hele şu bulgurlu top top olan off ki ne of =)
    en azından haftada bir ödüllendirsen kendini hani bi de hafif şeylerle falan.
    yine de ellerine kollarına sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Duur:) canım bu kadar güzel şeyler yaparsan olmaz tabii çocuklar bahane yemekler şahane olmuş :)) ikinci karede böreğin yanında bir şey daha var o ne yumurtalı falan yoksa daha başka şeylerde mi var :) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Ahh maviim nolcak bu kilolar bilmiyorumki bnmde başım dertte sporuda bıraktım 2 aydır of şimdi bunalıma grcem senide sokmadan gideyim bari :)

    YanıtlaSil
  6. Bir diyetisyen olarak bunlarla kilo verilmez demiyor ama miktarlarına dikkat edin diyorum :)

    YanıtlaSil
  7. valla dur demesine diyeceğim de görüntülerdekiler burada olsa ben de bir an durmazdım:)) kilo konusuna ve rejim yapma iradesine gelince maalesef ben iyi bir örnek değilim... iştahlıyım ve yemek yemeyi inanılmaz seviyorum...
    olsun sen yine de bozma moralini... rejimi bozduysan bile kaldığın yerden devam edersin... yaza var daha... hem yeni lezzetler keşfederken hamur işi, tatlı vs. değil de daha sebzeli ve hafif tarifler dene canım... o zaman yesen bile sorun olmaz:)
    öptüm en kocamanından:)

    YanıtlaSil
  8. Ben kızayım senden büyüğüm nasılsa:)) bu kadar nefis şeyler yaparsan bende dayanamam yerdim valla:))) Zaman zaman yapılıyor böyle ziyafet sofraları,bende rejimdeyken evdekileride kısıtlıyorum galiba misafir gelirken hazırladığım yiyeceklere oğlum ziyafet sofrası der:)) Doktorumda alonenesin dediği gibi tabağın yarısını değil de dörtte birini önermişti hatta tuzu bile kestirmedi.Ben zaten tuzu az kullanırım.Sen herhalde tam kısıtlamışsın kendini mavicim arada patlama oluyo böyle...

    YanıtlaSil
  9. Durma mavi sakın durma! pişirmeye devam et ve bana yolla.

    YanıtlaSil
  10. mavimmm ben ekmeği tamamen kestim birde dün bir diyetisyeni dinledim normal ekmekten tam buğday unundan yapılan ekmeği geçin 10 cm incelirsiniz dedi.birde sadece kahvaltıda ekmeği ye bence akşam hiç yeme ekmeği yemekle birde 6 dan sonra hiç birşey yeme farkı görürsün umarım.Ben şuan onu yapıyorum yarın eşime cavdar ekmeği al dedim bir de onu yiyeceğim ama sadece kalvaltıda ben de başladım bu ara 5 liko vermem lazım.
    kolaylıklar dilerim mavimm .yukardakilerin tarifleri nirde:)
    çok güzel görünüyorlar yapma bu kadar güzel:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o bulgur köftelerinden ben de YEMEK istiyorummm :)))
      maviiicim sana tavsiye, insan yaptıkça yiyor. maharetlisin belli, 2 dk boş durmuyor sürekli bişeyler yapıyorsun ama bence kilo vermek istiyorsan bunları yapmamalısın. hergün o kadar güzel yemek tarifleri buluyorum ki bu bloglarda, Allah'tan çalışıyorum da yapmaya vaktim olmuyor. Bu enerjini başka yöne aktarmanı tavsiye ederim. Spor v.s gibi .. hehehe diyene bakın, evlendim 8 ayda 7 kilo aldım :)) ama spora başlayacagım inş. hadi hep beraber başlayalım ;)

      Sil
  11. aman allahım hepsi harika gözüküyor gecenin bu saatinde görmesem daha iyiydi:D

    YanıtlaSil
  12. Mavikuşum bu kadar nefis şeyler yapıpta yememek bir mucize zaten. Ben sana aman yeme, sakın yeme diyemicem, çünkü rejim yapamam, dayanamam. Ama sen kilo vermeyi çok istiyor ve mutsuz oluyorsun. O zaman bir düşün lütfen, sadece yemek yüzünden, bu kadar mutsuzluğa değermi? bana bir dur deyin diyorsun, tmm. Dur Mavikuşum..

    YanıtlaSil
  13. Maviişim, şu yukarıdaki resimlerin hepsini aynı sofraya koyuyorsan vallahi ben bile dur derim sana. Fellah Köftesi çok güzel duruyor bu arada ne zamandır yemediğim bir tad. Sen sadece bunlardan birini yap ve yee...

    YanıtlaSil
  14. yemeeeeeeeeeeeee mavim yemeeeeeeee

    YanıtlaSil
  15. Bu güzel yıyeceklere kım dayanabılırkı:) hepsıde harıka görünüyorlar ama az yemek ve hareketli olmak çok kilolu olmamamk için iyi bır başlangız ikinciside buna fazla takmamamk yoksa vücut sanki direnmeye başlıyor.hayırlı cumalar canım.

    YanıtlaSil
  16. maviii dedim ben yanlış bloğumu tıkladım onlar ne öyle yaa harika ama yok sen dayanırsın ben biliyorum:) tatlı böcekler ve eşin için yaptığını hatırla ve mutlu ol bitanem hem çok yemediğin sürece sorun yok ki:) zaman alacaktır elbet üzme kendini ne olur :)hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil
  17. Seni cok iyi anliyorum arkadasim... Tek yol, hic un satin almamak... Ben de bir süredir mücadele halindeyim... Simdi senin fotograflari görünce midem bagirmaya basladi..::)) Ne diyelim.. Allah yardimcimiz olsun... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  18. Mavi' cim, sıkma canını... Ahkam kesmek istemem ama madem sormuşsun fikrimi söyliim. Bence sen birden kestin ya herşeyi, o nedenle çok cazip geliyor sana bunlar. Yasak ya daha tatlı oluyor.
    Aslına bakarsan diyet yaparken (yıllarca yaptım) ilk başlarda bir gün özgür bırakıyordu diyetisyen beni. O gün dilediğim herşeyi yiyordum İlk başlarda o günler midem tepeleme dolup rahatsız oluyordu, sonrasında yiyemez oldum.
    Hele Nutella... O kadar uzun zamandır yemiyorum ki tadını unuttum ama alışkanlığın oturması için geçmesi gereken süre sadece 21 gün. KAnıtlanmış... 21 gün sık dişini sonra unutuyorsun tatlım ya... Evde çocuk olunca da zor oluyor tabi aslında ama ...

    YanıtlaSil
  19. havalar, hep kapalı ortamda kalmak ta etkiliyor insanı. Zaten vücut da depolarmış ya kış günlerinde..

    YanıtlaSil
  20. Bu güzel yiyecekleri yapıp da yememek olmaz tabi :))
    Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  21. benim düşünceli arkadaşlarım hepiniz de nasıl kibar nasıl tatlısınız:))
    yazdıklarınızı tam cevaplıycakkken inetternim gitti ama hepsini dikkatle okudum.vede dikakata alacağım çoçuklar hasta oldu çok huysuzlar ayrı ayrı teşekkür edermiyorum burdan topluca bir teşekkür olsun iyki varsınız ne diyeyim:)))

    YanıtlaSil
  22. mavim demin senin lahanalı o güzl dolamyı yaptım çok güzel oldu gerçekten.
    bbirde çikolata rüyandan yaptım(tabi eksikliklerle :)rum yoktu bir de pirinç unu onun yerine un koydum:))
    ama her ikiside çok güzel oldu.bir dilim lahanadan yedim bol yoğurtla ama ekmekszi!
    sağol kuşum öperim.

    YanıtlaSil
  23. ellerine sağlık mavim dur beni bekle birlikte yiyelim:)

    YanıtlaSil
  24. Hemen blog yazıp, hem kiloyu korumak ciddi mücadele. Bende aynı durumdayım, ama ben dur diyebiliyorum.Her yaptığımdan sadece bir yudum tadarım.Yoksa kilolar gelir.Bence bir yudumda aynı, 1 kilo yemekte. O yüzden dur deyin dedinizya durun... sevgilerle herşey tabii ki mükemmel.

    YanıtlaSil
  25. Mavim,
    Bunlar ne böylee ben bakarken mafoldum.Sen yaparken yemeden nasıl durucan.
    Ellerine sağlık canım,hepsi birbirinden güzelll:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  26. maviiim ya yaktın beni bu saatte mutfağa koşuyorum şu anda yani :) 3ün ne olduğunu tam anlamasam da canım 2-3-4ten fena halde çekti yani o derece :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...