11 Şubat 2012 Cumartesi

sevgiliye :))



merhaba arkadaşlar:) umarım herkes iyidir:) sevgiler günü yaklaşırken sevgiyle yaptığınız herşey hediye dir bence:)) güne sevgiyle başlamak için kalpli hamur kızartmalarını altarnetif olarak düşünün derim.
blogum da hiç çorba yok arasanız bulamıycaksınız diye bir korku düştü içime:)))) normal tavuklu çorbanın içine rendelenmiş havuç sarmısak ve doğranmış roka katıyorsunuz bayat ekmekleri kızartıp tereyağında üzerine katıp afiyetle yudumluyorsunuz:)
gelelim salyangoz kremime:)) bir hafdadır kullanıyorum göz çevrem için şuan kırışık yok ama inci tozu gibi beyazlattı o bölgeyi memnun kaldım. digerlerine göre fiyatı çok uygun bimde 10 lira :)) haberiniz olsun kızlar :)) hepinize mutlu bir pazar günü diliyorum

35 yorum:

  1. ya canımm benide sevip böle şeyler hazırlarmısın bana da :)) bak ben seni acayip çok severek bayıla bayıla yerim hepsini :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yektam cnm ne demek ya hazırlamazmıyım sen yeterki sev kulun olayım:)))))))))))

      Sil
  2. Kalpli kızartma çok güzel görünüyor,çorban da mutlaka öyledir..ama salyangoz kremin özelliği sevdim acaba bende göz çevremdeki kırışıklıkları yok eder mi deneyeyim bakıyım:)Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hülya ablacım hoşgeldin:) çok teşekkür ederim oluşmasınıda ablacım ama bana iyi geldi bir dene derim:)

      Sil
  3. nefis görünüyorlar.hele çorbayı ilk fırsatta deneyeceğim,ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. serpil ablacım hoşgeldinn :) çok teşekkür ederim cnm ablam öptüm

      Sil
  4. sen sevgiline en güzel hediyesin canım benim:) ama romantik ruhunla yine çok hoş şeyler düşünmüşsün... Allah (c.c.) mutluluğunuzu daim etsin canım...
    salyangoz kremini Fazıl'ın teyzesi kullanıyordu ve inanılmaz faydasını görmüştü ama markasını hatırlamıyorum... gerçi sen çok gençsin daha şekerim:)
    öptüm en kocamanından:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu yorumu çerçeveeyip duvara ascam ayşımcım:)) çoooooooooooooooook teşekkür ederim güzel szölerin için :))

      Sil
  5. uğur böceklerini yesinler:)be güzel tabak o öyle!kızartmada çok iştah açıcı görünüyor
    bir çorba hastası olarak kesinlikle deneyeceğim tarifi.teşekkürler canım.bime gittim ama ben o kremleri görmedimki ne zaman aldın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok saol alanaycım :)) çorbayla pek aram yok ya yapmaya çok üşeniyorum:))
      geçen hafta aldım ama cnm gelip biten birşey degil sanırım sürekli olucak galiba bulursun mutlaka cnm:)

      Sil
  6. Canım benim,gözlerinin beni aramasına çok mutlu oldum.Yazarım dedim yazamadım.En kısa zamanda yazacağım inşallah.Hiç bir sorun yok.Teşekkür ederim canım.Ne güzel bir görüntü bu.Gözlerim bayram etti.Kalpli hamura bayıldım.Mutlaka bu görüntüyü deneyeceğim.Saylangoz kremin yarasın canım.
    İyi ki varsın.
    Öptüm kocaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm bi eksiklik oldu sanki her yazıya yorum yazamasakta olmayışın dikkatimi çekti.neyseki hiçbir sorun yokmuş cnm alışmısız ne yapayım:)))
      çoooooooooook teşekürler cnm güzel sözlerin için :))

      Sil
  7. iyiyim senide iyi gördüm
    mmmm çok güzel
    ellerine sağlık canım
    :)
    muhabbetle kal canım
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin lezzetcim:) çok teşekkür ederim görüşmek üzere:)

      Sil
  8. Sahi senin bloğunda neden çorba görmedim:)) sevgili tabağı güzel görünüyor,çorbaya roka konulduğunu ilk defa duydum hep salatasını yaparım,göz kremi bir kez aldım oda dokundu yanma oldu,arkadaşıma verdim,o kullandı ona iyi gelmişti:)) Fiyatı iyiymiş ama,bir çok kozmetik ürünü birşeye yaramazken ,fiyatı uygun olanlar gayet güzel sonuç verebiliyor,sevgiler maviicim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nuraycım hoşgeldin cnm:)) biti mi pamuk şeker:))
      bende ilk defa gördüm roka koyulduğunu kendimde:D:D maydanoz koyardım hep baktım yok evde bende kattım rokaları ama hiç fark olmadı maksat yeşillik olsun derler ya aynen öyle oldu yani:D:D bu yorumu okurken çok güleceksin biliyorum:))))))))))
      demek ki her yüz tipine yaramıyor.mesela meyveli kremler varya neydi adı orman meyveli mi ne başşdöndürücü bi kokusu vardı ama alerji yaptı bende.buda az yaktı ama :))

      Sil
  9. Böreklerin,içli köftelerin hepsi güzel ellerine sağlık.Tavuk çorbanı sarmısaklı denememiştim.Hoşcakal.

    YanıtlaSil
  10. kızartmadan çok yemedin inşallah:) bizde akşam kurabiye yaptık oğluşlarla ben sayıyla yedim bak:))) bu arada kremden bulamadım canım:(senin kırışığın yokmuş bana yollasan olmazmı:))))))))))))

    YanıtlaSil
  11. mavişim blogumu kaybetme ismini değiştirdim, görüşürüz

    YanıtlaSil
  12. mavişim ,sibelin çiçeklerini ziyaret et kaybetme beni, adresi değiştim

    YanıtlaSil
  13. yerim ben seni senin kalbinin ışıltısı yüzüne vurmuş kreme ne ihtiyaç...

    YanıtlaSil
  14. O kalplilerden bende istiyorum mavikuşum :) ve çorbaya bayılırım bak her çeşit çorbayı çok güzel yaparım :) bişeyde becereyim dimi :)

    Ellerine saglık canım benim..

    YanıtlaSil
  15. Sen ne şeker bir kadınsın . Ne güzel bir tabak o öyle. Uğur böcekleri, kalpler. Ellerine sağlık. Salyangoz kremi duydum ama hiç denemedim. Sen de memnunsan denemeli :)
    Senin de sevgililer günün kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  16. Mavii, ne güzel bir gönderi olmuş böyle. Önce kalpli hamurişini gördüm, yemiş kadar oldum. Sonra çorba, sonra da duymak isteyeceğim türden bir tavsiye. Melek gibisin vallahi... İyi ki uğramışım bloğuna!

    YanıtlaSil
  17. Eline sağlık,tabak harika gözüküyor,krem nemlendirici hariç kullanmıyorum ama beyazlatmış olması bana değişik geldi bir bakarım..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  18. Amann ne güzel bir tabaktır o öyle ben de yapıcam, sevgililer günü için değil ama artık :)
    Bu salyangoz kremi sadece göz altına mı kullanılıyormuş? Ve beyazlatıyor demişsin, sürüdğün an için mi yoksa devamlı mı beyaz kalıyor, merak merak merak! :))

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. mavim;o tabağa bayıldım,ya illaki birşeyler almak değil düşünülmek önemli ,bu çoğu insana yetiyor aslında ,senin ayrıca düşünüp öyle bi tabak hazırlaman gerçekten hoş olmuş,,bütün günlerimiz sevgi dolu geçsin dilerim...

    YanıtlaSil
  20. Ne kadar lezzetli görünüyo bunlaaar!! :) Ellerine sağlık. BLoguma bekleriim =)
    www.lovesfromfashion.com

    YanıtlaSil
  21. Bayıldım çok leziz görünüyorlar.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  22. Kalpli kızartmaya bayılıdm, ben de isterem :)

    YanıtlaSil
  23. merhabalarrrr,ne şeker bir anlatımınız var :)bu kremi arkadaşım hamilelik izlerinde kullandı...vede geçmiş ,umulmadık ürünler mucize yaratabiliyor:)....takibinizdeyim:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...