5 Nisan 2012 Perşembe

Hayattan beni alın geri neyi kalır kiii :))


bakıyorum da beni hiç merak etmiyosunuz:D:D geldim geldim:D:D  zaman ne kadar kıymetli birşey ya yapmak isteyipte yapılamayanlar o kadar çok ki ....ama insan bloğunu özlüyor sanki birşeyler eksik kalıyor.
buzdolabının yerini değişince kenarından bu eski tip prizlerden çıktı :) bende bahar dalı açtırıp kuş kondurdum:D
çamaşır makinasının üst tarafına dolap yapılması gerek bende biraz hoşluk olsun diye yapılana kadar kopan kapı bocuğunu kornişe takıp silikon tabancası ile yapıştırdım.tabi o incelikte korniş yok piyasa da ama sizde bıçağı kızdırıp ocakta yapabilirsiniz etraf biraz kokuyor ama napalım:D:D diyorum ya seviyorum boş işlerle uğraşmayı:)) ama sizin de ordan burdan sarkan sizi gıcık eden elektirik kablolarınız varsa duvara ,fayansa sıcak silikon ile yapıştırabilirsiniz çok sağlam oluyor aklınızda olsun:)
melisama ne zaman bu hırkasını giydirsem bütün gözler üzerimiz de abartmıyorum :) sorup sorup duruyolar siz mi ördünüz filan diyolar nerdeeeeeeeeeeeeeeee diyorum bende :)) annem saolsun:))boranın üzerindeki de annem ördü:)
 pırasa  http://mavisofra-buzdanhayaller.blogspot.com/2011/10/gaygana-ve-digerleri.htmlve nişastasız sütlaçlar ile veda ediyorum efendim saygı ve hürmetlerimle:)

26 yorum:

  1. sütlaçtaki tarçın kokusu geldi burnuma, harika görünüyor tadı da çok güzeldir şimdi bunun.

    YanıtlaSil
  2. Her iki hırka da hakikaten hazır gibi Mavişim, annenin ellerine sağlık, içlerindekiler daha bir harika, Allah nazarlardan korusun o balları:)) Off o yiyecek olaylarını sevmiyorum hiç gözüme gözüme sokma bence:))O makinanın üzerine yerleştirdiğin boncuklar daha sık ve uzun olsaymış keşke, ya da altına tül gibi bir şey yapıp kapalı alan olarak değerlendirebilirsin. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. boncuklar çok hoş olmuş, oda oda gezip buraya ne yapsam şuraya ne yapsam diye dolaşan bir maviş hayal ediyorum :))) yerim ben bu kuzularııı, Meloşun ceketini marifette görmüştüm çok güzel, Boranın ceketide çok düzgün ve güzel olmuş. Ne anlatıyosa sevimli sevimli babaya artık :)) Yiyecek kısmını es geçiyorum karnım açken denk geliyor hep :)

    YanıtlaSil
  4. Boncuklar renk katmış ortama. Melisa'nın hırkası da gerçekten güzelmiş. Anneciğinin ellerine sağlık. Allaah hamur işleri tatlılar. Döktürmüşsün yine arkadaşım:) Kilolardan ne haber. Kızkardeşinin bebeği nasıl? Büyümüştür artık:)

    YanıtlaSil
  5. çok cici olmuş yine yaptıkların.. boncuklara bayıldım.. ama gözüm gayganalarda kaldı ne yalan diyim..

    YanıtlaSil
  6. Her şey güzel ama en şeker çocukların çıkmış :) Maşallah çok tatlılar, kartpostal gibi çıkmışlar. Hırkaları gerçekten annen çok güzel olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. herşey harika görünüyor yine canım ellerine sağlık....borayla meloşu yerim yerim:))

    YanıtlaSil
  8. iyi iyi,hoşgeldin aferin sana gene pişir pişir ye tamam mı?
    imza: zayıf Nalan Ablannn

    YanıtlaSil
  9. Devamlı neler yapsak diye ortada geziniyoruz Mavikuşum, bende öyleyim :) boncuklar güzel fikir ama melisam ve boram ne kadar büyümüşler öyle ya. Özellikle Bora kocaman olmuş maşallah.

    O yaptığın nefis yiyecekleri yemeden durmak mümkün değil, en azından ben duramam yani :) ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  10. melissa ve bora ne tatlılar, bora heyecanla babasına ne anlatıyor acaba, melissanın gülüşü...yerim ben onu.

    YanıtlaSil
  11. Önce sevgili anneciğine sevgi, saygı ve tebriklerimi yazarak başlamak istiyorum:) Maşallah ne kadar güzel örmüş, çok beğendim ikisini de. Prens ve prensesine de 41 kere maşallah.
    Hele sen var ya sen Sevilayım, elini değdirdiğin her yeri güzellşetiriyorsun. Zevklisin vesselam:)
    Her bir detayı sevdim ama en çok seni sevdim:)))
    Öptüm hadi en kocamanından:)

    YanıtlaSil
  12. dedim sana mutfakta müthişsin..

    YanıtlaSil
  13. marifetli anne çalışkan eş,hırkaları çok beğendim anacığının ellerine sağlık.kuzucuklarını allah bağışlasın çok tatlılar,sütlaca gelince tutmayınnnnnn beniiiiii,ellerine sağlık güzel kızım

    YanıtlaSil
  14. Yenilikçi insanın hali başka :)) Çok hoş şeyler yapmışsın ellerine sağlık. Çocuklarına da bayıldım çok şekerler Allah bağışlasın.

    YanıtlaSil
  15. Maşallah yakışıklıya..:)))
    Annenin emeğine sağlıkc naım,çok güzel olmuş..
    Prizlerede bahar gelmiş..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  16. kamuflaj konusunda harika işler çıkartıyosun bu gerçek ,emeğine sağlık
    kızını oğlunu öp yerime sevgiler canım

    YanıtlaSil
  17. Bende ihmal ettim blogu ama hep aklınız blogda oluyor.Her şey çok güzel görünüyor.
    Mutlu hafta sonları.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  18. bu güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar zamanla yarışıyorum kaç gündür cevap yazamadım kusuruma bakmayın olur mu:(
    hepinizi ziyaret edecegim en kısa zamanda :))

    YanıtlaSil
  19. Boncuklarla yaptıklarına bayıldım, hemen bizim evi düşündüm ben nereye yapabilirim diye :) üfff yine yemekler yine yemekler, bi gün dayanca men son kapına :) Ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  20. senin kime benzediğin belli annene benziyorsun baksana ne kadar hamaratmış maşallah bayıldım resmen.
    sana zati hayranım:)
    çok öperm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    YanıtlaSil
  21. benim de gözümden kaçmadı bıcırıkların üstündekiler,şahane olmuş,kuş kondurmuşsun duvara,kız seni niye merak etmeyeyim de kafamı kaşımaya gelsen bi canım,inan ki bende bu aralar çok yoğunum,yarın temizliğe kadın gelecek,salı günü dershanede makale çalışması var ve kpss harcı yatacak,çarşamba ve cuma özel derse gidiyorum,perşembenin öğleni boşum yaşasın,öpüyorum seni canım.

    YanıtlaSil
  22. YINE HARIKA ISLER YAPMISSIN CANIM ELLERINE SAGLIK MINNOLAR COK TATLI MASALLAHHH

    YanıtlaSil
  23. yine harikalar yaratmışsın, şahanesin valla ,özellikle oğlunun hırkasına bayıldım hazır gibi anacığının ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  24. senin maceralarını okumayı seviyorum.o kadar doğal ve yakınsın ki!ellerine sağlık canım.yine parmaklarının ucunda güzellekler..dokundurmuşsun bir yerlere..bu sıralar ben çok yoğunum arayı uzatırsam unuttum sanma.kocaman öpüyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
  25. Bıcır bıcır ne anlatıyo mavim o öyle, yerim ikisini de Allah nazarlardan saklasın:)

    YanıtlaSil
  26. camasir makinesi kösesine yaptigin cok guzel olmus..cok yaratici,tuttum bu fikri :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...