29 Haziran 2012 Cuma

strafordan raf,dikiş maceralarım ve daha neler neler:))








kızım bora kırıcak diye bebekleriyle oynamıyor sürekli anne sakla diyordu bende Odasına bi raf yapmalı ama nasıl derken bu rafı icad ettim:)) boya için hala bir türlü bitmeyen beyaz duvar boyasını kullandım:)pembe gıda boyası kattım içine :)) sıva alçısı ile duvara yapıştırdım hafta sonu ikeadan aldığım ayna ile uyum sağladı tonları .çerçeveler sünnet resimleri için:)
kalan boya ile cam vazo ve mama kavanozunu da boyayıp süsledim
annem evde yok ama anahtarı bende :) annemin eski bir dikiş makinası var ama artık yok sanırım çünkü 4 kırlent birde örtü dikince bozuldu:))kırlentler önceden yaptığım  Kumaş pano  ile uyumlu oldular.
örtünün kumaşı naylon ve tek endi.annemin çeyizinden.bende ortadan kesip ek yeri belli olmasın diye güpür diktim naylonu dikmek kolay olmadı altına gazete kağıdı koydum .renkleri çok canlı çok güzel
eşim çoçukları parka spora götürdü sende gel diye ısrar etti(çoçuklarla ilgileniyim diye bensiz yapamadığından felan değil):))  bende bütün biz beraberiz  çamaşır asıcam ütü yapıcam diye gitmedim :))
maksat sizlerle buluşmak:))
hemen çayı demleyip işleri bitirmeliyim hepinize güzel mutlu hafta sonları dilerim:))

23 yorum:

  1. Ben görmemişim bu yayınını kırlentler çok güzel olmuş turuncu son günlerde benim de çok sevdiğim bir renk oldu :) boyaya gıda boyası katmak nasıl geldi aklına hiç düşünmemiştim artık aklımda bir fikir lambası daha yandı :)) annemde de eski bir makine var o idare ediyor ama ben artık kullanamıyorum onu, inşallah bir aksilik olmazsa önümüzdeki ay yeni bir dikiş makinesi alacağız anneciğimin sözü var o zaman çılgın dikişlerle görünebilirim :)) Sevgilerimlee

    YanıtlaSil
  2. Alemsin Maviciğim, gıda boyası haaa bence çocuk odaları için doğal bir seçenek, raflar güzel olmuş ama ben tatlı kızının oynamamaya kıyamamasına kıyamadım. Bari mutlu mu şimdi? En alttaki gözleme nevi yiyecek pek bir güzel göründü gözüme:))

    YanıtlaSil
  3. çok çalışmışsın maviim çok ama harikalar yapmışsın raflarına vazolarına hele kırlentlerine bayıldım gözlemeleri ise erkandan yedim yuttum şekerim.ellerine sağlıkkkkkk

    YanıtlaSil
  4. Sen bir ömürsün mavicim gece gece kahkahalarla güldürdün beni Allahta seni güldürsün:))) demek annenin dikiş makinası rahmetli oldu:)) Bizimki terziydi eskiden ,hiç oturtmazdı makinasına bir kıymetliydi neymiş ayarını bozarmışız:)) Yine döktürmüşsün krepmi yoksa gözlememi onlar güzel görünüyorlar,eşimin bile gözüne takılmış onlar ne diyor:))))))) acıktı herhalde:))))

    YanıtlaSil
  5. Bu arada bendemi acıktım nedir kırlentlere,yatak örtüne yorum yapmadan geçiverdim:)) çok güzel olmuşlar canım emeklerine sağlık ...

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık raflar vazo ve mamalar süperrrrr

    YanıtlaSil
  7. Sevgili mavii raf fikrine hayran oldum ben böyle pratik şeyleri hiç düşünemiyorum.Yastıkların rengini ve deseninide çok beğendim iyi günlerde kullan.Sofra yine muhteşem ellerine sağlık.Kocaman sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Marifetli maviiii, ellerine emeklerine sağlık, raf fikrini çok çok beğendim ben yaaa :)) Hadi kolay gelsin çocuklar dönmeden hallet işlerini, mutlu hafta sonları :)

    YanıtlaSil
  9. allah iyiliğini versin senin aklın nasıl çalışıyor bir söyle yahu:)boyanın içine gıda boyasıyla renklendirmek nasıl geldi aklına yada o rafı neden yapıcam diye yada naylonun altına gazete yerleştirip dikmek gibi valla hangisini soracağımı şaşırdım.ama şu bir gerçek ki seni tanıdğıma çok seviniyorum acayip çalışkan birisin çok seviyorum seni yaaaaaa:)çokkkkkk:)

    YanıtlaSil
  10. Raf fikri çok güzel, ama uygulamada kullandığın tekniklere bayıldım, elde olan malzemeleri bu kadar uygun yerlere kullanmak beceri ister, kutluyorum seni bu güzellikler için :)
    Amaaaa... son kareye geldiğimde ve o dürüm müdür, lahmacunmudur nedir farketmez, onu gördüğümde geridekilerin hepsi silindi gözümden ne yalan söyliiim :))

    YanıtlaSil
  11. yastıklar şahane olmuş canım, yatak örtüsü de harika, raflar iş görmüş çok akıllıca dedikten sonra gelelim gözlemeye... ! neyse hadi vazgeçtim... az ye bari :)))

    YanıtlaSil
  12. seni yeni buldum,yaptıklarına bayıldım,eski yazılarını okudukça ne fikirler aldım ne fikirler.nekadar yaratıcı ve marifetlisin,hemde basit malzemelerle süper işler.artık sana uğramadan geçmem haberin olsun. hoşçakal.

    YanıtlaSil
  13. kırlentlerin kumaşı ne güzelmiş, ellerine sağlık:)))

    YanıtlaSil
  14. Raf fikri süper Mavikuşum. Rengi ve kullanımı çok güzel bence. Ama yastıklara inan bayıldım, kumaş zaten harika ve yastık olarak çok güzel olmuş.

    Ellerine sağlık canım benim...

    YanıtlaSil
  15. Ohh... Nihayet profilin açıldı ve ben tıklayıp bloguna geldim. Raf ne harika olmuş. Helal sana. Kırlentlere ayrıca bayıldım. Renkler koltukla çok uyumlu. Ama var ya.. Krep fena halde iştah açıcı. Hemen gidip yapacağım. Canım çok çekti valla. Ellerin dert görmesin.

    YanıtlaSil
  16. yastıklara bayıldım mavim, süper olmuş, bu kumaşları nerden aldın çabuk söyle:))))raflardaki yaratıcılığına ve becerine hayran kaldım, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  17. HELAL ARKADAŞIM..
    ÇARELER TÜKEMEZ..
    KANDİLİN MÜBAREK OLSUN..

    YanıtlaSil
  18. bu fikirler nerden geliyor aklına (( : rafları çok beğendim gerçekten çok güzel bi fikir

    YanıtlaSil
  19. heey teşekkür ederim zevkli mavii.
    ama gelmene sevindim ki.
    :)

    YanıtlaSil
  20. mavim yine gözümü gönlümü doyuran bir post olmuş canım :)
    hayırlı kandillerin olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  21. hepsi çok CiCi'ler mavi"cim.. hangi birini yazsam bilemedim. hepsi için teek tek tebrik ediyorum elceezlerine sağlık..
    Hayırlı Kandiller arkadaşım..

    YanıtlaSil
  22. çok geç bir teşekkür oldu ama yorumlarınızı okuyup okuyı-up enerji alıp çıktım:))
    malüm çoçuklar ve koçturmacalar zamann zaman geri dönüşlerimde olduğu için kusururuma bakmayın topluca bir teşekür oldu
    iyki varsınız :))

    YanıtlaSil
  23. ne kadar güzel olşlar raflar yastyıklar hepsi bir harika elinize sağlık bende beklerim sevgiler http://nisamla.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...