27 Eylül 2012 Perşembe

sürahide kek :)) bez pasta ve panomsu şeyler:)






" kızımın beslenmesi için henüz hazır birşey almadım gelçi henüz 3 hafta oldu ama:)) Mikserimde bozuk tu kek günüydü bende ayran sürahisinde yaptım.Neden daha önce aklıma gelmedi diyorum bu sürahide pan kek ,krep de kolaylıkla yapılabilir hemde hanımlar bilir muffin kalıplarına eşit dökmek zordur sürahi ile çok kolay dökülüyor .Bu pratik fikirin işinize yarayacağını düşünüyorum(peçete bim)
 Sade olan kalemliğinide ufak bir dokunuş yaptım kızımın temizlik bezi kullandım.Hello kity hazır aplikeydi üzerine diktim
Kış için yaptığım şeftali reçelleri hazır reçel yap kullandım çok kaynattım sanırım pelte kıvamında oldu
Laminat parkelerden sevdiğim dekupaj resimleri ile tablolar yapmak istedim .Eşim çizdiğim yerlerden değilde yanlış kestirince resimin boyları kısa geldi hoş pekte pürüzsüz olmadı ama dekupajcı arkadaşlarımın ne kadar özenli işler çıkarttığını benim uyduruk panolara bakınca anlayabilirsiniz :))
Ve sipariş üzerine yaptığım bez pastası yapması hem eğlenceli hemde stresli yakından daha güzel ve daha büyük nedense güzel bir poz yakalayamadım şimdi gidip minik kızımı okuldan alıcam bugün okul toplantısında ögretmeni melisa çok titiz yerde sürünmek istemiyor dedi sevinmelimiyim oyuna katılmak istemediği için üzülmeliyim bilemesemde üzerim pis olucak ögretmenim demesi çok hoşuma gitti :)yeni arayüze pek alışamasam da umarım yakın zamanda elim alışır diyorum hepinize sevgilerimi gönderiyorum...

22 yorum:

  1. neler yapmışsın tatlışcığım,koşuşturma başladı senin de,kızın okula başladı dur sen daha dur,oğlun da gitsin de gör.fıstık ben beğendim dekupajları,ellerine sağlık.benim oğlanlar sabahçı,6 da kalkıyorum her sabah,kız da 7:55 de gidiyor,ancak 8 de kahvaltı ediyorum,bu arada eşimin işi Ankara oldu,ağustosta taşınıyorum allah nasip ederse,artık o ev son olur diyorum ama bakalım,çok öptüm canım.

    YanıtlaSil
  2. sürahide kek karıştırma fikri ilginçmiş. Ellerine sağlık bu arada:))

    YanıtlaSil
  3. Ne guzel bir paylasim olmus :)) hem pratik fikirli hem guzel yapimli..Melisa da umarim alisir yakinda sonra bir bakarsiniz toz toprak icinde sizi karsilar:))) Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. öncelikle bence melisa'nın durumuna sevinmelisin ( : bir küçük ''şebnemm'' hatırlattı bana (( : bende öyleydim hala öyleyimm ayaklarım pislencek diye yalın ayak yere basamıyorum ( : umarım benim kadar pimpirikli olmaz ( : yaptıklarında sevimli olmuş ablacım kalmelik çok şeker. ellerine sağlık ablacım.öpüyorumm

    YanıtlaSil
  5. Yine hangi birine bakacağımı şaşırdım Mavi' cim, neler döktürmüşsün böyle, sürahide kek deyince şaşırdım anlamadım ama iyi fikirmiş gerçekten ellerine sağlık. Miniğe okulda başarılar ayrıca :)

    YanıtlaSil
  6. Ben en çok şeftali reçeline takıldım çok güzel gözüküyor,ellerine sağlık.Panoda çok hoş olmuş güle güle kullan.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  7. Hepside çok güzel,marifetli arkadaşım benim:)
    keki yaparken yumurta şeker karışımını çırparken yarım bardak su koy şeker çabuk eriyo hem kek yumuşacık oluyor bu benim püf noktam yarım bardakta sıvıyağ eklenecek tabiki.
    Bu arada yeni eğitim öğretim döneminiz hayırlı olsun melisaya başarılar:)

    YanıtlaSil
  8. melissa ya bak sen aferin ona bizimkide yatmaz eminim:)
    sürahi nasıl geldi aklına ya mavi allasen söyle kafan nasıl çalışıyor valla süper fikirmiş ben bunu denerim arkadaş:)
    yaptıkların birbirinden güzel bide bir kuş(baykuş)gördüm sanki işlencek mi o?

    YanıtlaSil
  9. cok ilginc geldi ellerinize sağlık banada beklerim sevgiler canım

    YanıtlaSil
  10. on parmağında on marifet arkadaşım benim. Hem pratik zekalı hem marifetlisin maşallah sana :)

    YanıtlaSil
  11. mavimmm canım harikasın ,,keklerin tarifini verseydin ya bideee ,nasıl iştah acıcı görünüyolarrr vallahi istiyorum bunlardan :D:D melisa çok akıllı bir kız her cocuk demez o çok bilmiş lafları :D aferin onaa.bol satışların olsun canım bez pasta gerçekten şirin ve hoşş

    YanıtlaSil
  12. sana bayılıyorum yaaa...elideki imkanlarla ortaya ne güzel şeyler çıkartıyorsun..maşallah sana...

    YanıtlaSil
  13. ellerine sağılık,ne güzel fikirler .

    YanıtlaSil
  14. bence de iyi fikirmiş sürahide çırpmak! sabah beni iş yerinden arayıp da evdemisin mikserini almam lazı diyen kuzene ithaf ediyorum bu fikri :)

    YanıtlaSil
  15. Sürahi iyi fikir ama öyle bir sürahim yok. zeki arkadaşım. yine döktürmüşsün. şu reçel yapı bende denemek istiyorum.panolar hepsi güzel ama kuşlu panoyu çok sevdim :)sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. hepiniz hoşgeldiniz canlarım :) sürahide kek tenecerede pişen kek gibi degil tabi biraz kafa karıştırmak istedim hepinize tek teke ayrı ayrı cevap yazma imkanım olmadı kusuruma bakmayın olur mu? yorumlarınızı zevkle okudum sırtım tutuldu kaç gündür rahatsızlığını çekiyorum teker teker ziyaretinize gelecegim görüşmek üzere:))

    YanıtlaSil
  17. Maviciğim öncelikle geçmiş olsun. Allah şifalar versin canım. Becerikli hanım en zor şartlarda bile kekini yapabilendir diyorum başka birşey demiyorum sana canım:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  18. heeeey her zamanki gibi hepsi hoş şeker ve yenilesi.
    :))))

    YanıtlaSil
  19. özlemcim ve sevgili deep hoşgeldiniz çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  20. anne becerikli olunca kizida sansli oluyor tabii.ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  21. seni ilk tanıdığım da yani bloğunu ilk ziyaretlerimde kafam karışıyordu:))ama şimdi biliyorum ve sana kocaman bir maşallah diyorum.

    YanıtlaSil
  22. pembe cupecakeli kek fanusunun hem tepsisi var :))99

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...