4 Kasım 2011 Cuma

melisammm....


bugün dünya güzeli melisamın doğum günüydü..6 yıl yollarını gözlemiştim kızımın..her gün ağlayıp dua ediyordum..sonunda kurban olduğum allah bana da o tarifisiz duyguyu yaşattı hem de peşpeşe:D melisam ve boram akşama kadar peşlerinden koşuyorum ben bu yaramazların ama uyuduklarında bile özlüyorum...kızım için elbise yapmak istedim dışarı çıkmak zor ikisiyle hiç bişey alamadan döndüğümü biliyorum:D ama geçen ay dişciye gitiğimde bu kumaşları almıştım denemekten ne çıkar diyerek başladım parmaklarım delindi ama olsun..onun canı saolsun:) yapmak isteyenler için pembe kumaşı dörde beyaz sateni ise ikiye katladım.ve beline lastik geçirip büzdüm üst kısmı monte edip süsledim böyle oldu:)
ama anne ben kelebek olmak istiyorum dedi :D kanatları taktıktan sonra da anne ben uçmadım dedi:D :D çoçuk aklı işte :D beraber barbi pasta yaptık kızımla daha doğrusu bugün o ne isterse onu:D
barbinin  saçını başını düzeltip şeker hamurundan üzerini giydirdik.köstebek pasta yapıp üzerini de kremşantiye gıda boyası katıp süsledik.çok eğlendi tabi :) ama barbi kısa boylu oldu nedense:D:D ama oldu bi kere:D
evt kızım 4 .yaşına girdi bugün ...allah tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin ..hiç bir anneyi yavrusundan ayırmasın..hepinize sevgiler arkadaşlar:)

63 yorum:

  1. Bilmiyordum canım, şu bana yaptığın bebek baskısının sebebini şimdi anladım:)) Canımmm, Allah uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin. Allah evladını sana bağışlasın. Kaderi de kendi gibi güzel olsun inşallah. Yaptıkların da harika, ellerine sağlık canım:))

    YanıtlaSil
  2. baharım ne kadar içten yazmışsın ..siz kızımın uzaktaki teyzeleriniz bnm:D ama yeter artık bende teyze olmak istiyorum yeni eve yeni bebek:D :D tamam sustum en hayırlı zamanda olsun inşallh cnm bnmmmmmmmm:)

    YanıtlaSil
  3. canım mavisofram o prenses kızının o kadar güzel, şirin, tatlı, bıcırık ve cimcime bir yüzü var ki:)) Allah (c.c.) nazarlardan ve kem gözlerden korusun. Diliyorum ki tüm yaşamı boyunca hayat hep güzel yüzünü göstersin evlatlarına. MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH.
    Sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve başarıyla dolu nice nice mutlu yaşları olsun:) Ve en önemlisi yanında hep onu içten sevenler olsun.
    Şimdi gelelim senin diktiğin o güzelim elbiseye ve ağzımı sulandıran pastana:))) O kadar yeteneklisin ki gurur duyuyorum seninle canım. Eline, emeğine, yüreğine sağlık.
    Hep mutlu olun.
    Öptüm en kocamanından:)

    YanıtlaSil
  4. gel gelde gözyaşlarımı sillllllllllllll..........

    YanıtlaSil
  5. ayşımcım ..duygu patlamsı mı oldu ne heycanlandım sanırım ne güzel sözler ..canımsın

    YanıtlaSil
  6. yorumların hepsine katılıyorum çok cici prenses gibi bir kızın var maşallah sübhanalla Rabbim nazarlardan korusun benim kzımda 4buçuk yaşında peri kanatlarına bayılyo elbiseye bayıldım çok güzel yapmışsın..pastayıda öyle ellerine sağlık emeğine sağlık canım:)nice yaşlara mutlu seneler

    YanıtlaSil
  7. Güzel melisamın dogum gününü kutluyorum, hemde senin bildigin sebepten iki kere..

    Hep bu resimdeki gibi ve o andaki gibi mutlu bir ömrü olsun sevdikleriyle inşallah. hep mutlu olun..

    Pastası çok güzel olmuş çünkü senin gibi becerikli bir annesi var ve elbiseside çok yskışmış, ellerine saglık canım benim..

    Şimdi uçamayacagını sanır ama bir gün gelir kelebekler gibi uçar inan..

    YanıtlaSil
  8. ALLAH hepimizin evladına uzun sağlıklı mutlu hayat versin canım.çok güzel yaıydı.yüreğine sağlık.kelebeğe nice seneler.

    YanıtlaSil
  9. maşallahh allah hayırlı yaşlar hayırlı ömür nasip etsin.

    YanıtlaSil
  10. Pastada kıyafette çok güzel olmuş yüreğinize sağlık kelebek hanıma:) ailesi ile birlikte nice seneler diliyorum:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. mavim sen aştın gerçekten, harika bir elbise ve nefis bir pasta, ellerin dert görmesin.Melisamın doğum günü kutlu olsun, uzun sağlıklı, başarılı bir ömrü olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  12. bir minik fıstık umutla beklenen yıllardan sonra gelmiş annesinin hayatına renk katmıs... her evlat çok özel ama kendi yavrusu anneye daha bir özel umarım herzaman herkes için özel olabilecek kadar sevildiği bir yaşamı olsun rabbim herzaman hayırlı insanlarla karşılaştırsın çocukluğundaki ufacık seylerle bile yüzüne yerleşen o kocaman gülümsemesi ömrü boyunca ayrılmasın yanından iyiki doğdun prenses nice güzel yaşlarına bu arada mailine resimleri attım cnm bir kontrol et istersen sevgiler

    YanıtlaSil
  13. allahım uzun ömürler versin inş.doğum günü kutlu olsun meloşumun.öp benim için yavru kelebeği:)))
    ellerine sağlık mavişim pasta da elbise de harika görünüyor maşallah diyelim nazar değmesin:)))

    YanıtlaSil
  14. Allah sana bugüzel duyguyu tattırdığı için şükürler olsun canım... İnşallah isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın...Kızın maşallah barekallah çok cici...pastanızda süper olmuşşş.. Afiyetle:)

    YanıtlaSil
  15. Okuyan'ında dediği gibi kızın çok şeker Mavicim, sağlıklı huzurlu bir hayat dierim hepinize...

    elbisede pastada şahane olmuş ellerin dert görmesin :)

    YanıtlaSil
  16. mutlu yıllar meleğe.Allah yolunu açık etsin,hayırlı yazılar yazsın.
    elbise çok pratikmiş.

    YanıtlaSil
  17. maşşallah, çok sevindiği gözlerinden belli:) ellerine sağlık, onlar için birşeyler yapmak, vakit geçirmek çok güzel bir duygu.
    mutlu, huzurlu, sağlıklı, dolu dolu bir ömür diliyorum kızına...

    YanıtlaSil
  18. kızn allah nazarlardan saklasın mavim.umarım hayatta hep çok sevilir hep mutlu olur.seni çok sevdim mavim çok sahisin içtensin ve de çok maharetli bayılıyorum sana .hangi ara yaptın pastayı valla helal arkadaşım.allah çocuklarını sana bağışlasın hep böyle mutlu olursunuz inşalah hayatınız boyunca çok öpüyorum seni ve senden olanları.
    çok çok mutlu olun inşallah.

    YanıtlaSil
  19. şirinem hoşgeldin cnm:) allah hepimizin evlatlarını bağışlasın demek aynı yaşlarda çoçuklarımız var ne güzel:) gerçekten kızlar minik perililere bayılıyor hatta neydi anne ben tanbelina oldun dedi sanırım birinin ismi tanbelina :) keşke yakın olsaydık oynarlardı beraber hiç arkdaşı yok seneye allah nasip ederse kreşe giderse orda olur çok saol ugradıgın için sanada kıznızda sevgiler:)

    YanıtlaSil
  20. aslım evt cnm bu kadar olur diiyorum ve hala inanamıyorum..
    kelebek gibi uçar demişsinya çok dokundu kız:D:D bi gün uçup gidecekler degil mi ay ne gıcık:D:D:D kadim dostum teşekkürler:D

    YanıtlaSil
  21. sevdacım hoşgeldin cnm seni görmek ve güzel yorumunu okunak çok iyi geldi çok saolasın arkadaşım sevgiler:)

    YanıtlaSil
  22. yektacım amin cnm cümlemizin evlatları için :) çok teşekkürler cnm sevgiler:)

    YanıtlaSil
  23. sevgili pasta köşesi hemen blogunuzu takibe aldım ve yaptıgınız kurabiye ve pastaları görünce çok begendim ayrıca bnm yaptıgım acemi işi pastayı begenmeniz beni çok sevindiridi çok teşekkür ederim ziyaretiniz ve nazik yorumunuz için sevgiler:)

    YanıtlaSil
  24. noblesemm cansın sen::D senin gibi olmak istiyorum günün birinde ama pek ümidim yok::D:D

    YanıtlaSil
  25. Mavişim, dünya tatlısı prensesinin doğum günü kutlu olsun, nice güzel, mutlu doğumgünleri dilerim. Pasta harika görünüyor, kostüm de prensese çok yakışmış, ellerine sağlık, ne güzel hazırlık yapmışsın canım, sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  26. kuzeycimm bunlar ne kadar güzel sözler böyle kaç defa okudum bir bilsen gerçekten öyle canım her çoçgun bir hikayesi var ve hepsi birbirinden farklı huylar içersinde rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bagışlasın cnm..kuzeycim maillerde göremedim sana da çok zahmet veriyorum ama birde buraya denermisin müsait oldugunda
    sevilayosman@hotmail.com

    YanıtlaSil
  27. alonem kızımın en küçük teyzeleri:D:D çok teşekkür ederiz bu güzel sözler için pasta yemege bekliyoruz:D:D

    YanıtlaSil
  28. marifetsende cnm bnm hoşgeldin çok teşekür ederim güzel yorumun içten sözlerin için :)

    YanıtlaSil
  29. güneşim kıymetlim :D çok teşekür ederim senden övgü almak nasıl bir şey bir bilsen takla atarsın valla:D:D

    YanıtlaSil
  30. kpsszede hoşgeldin cnm seni tekrar görmek ne güzel yorumun için çok teşekür ederim:) sevgiler cnm

    YanıtlaSil
  31. ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şapkanı çıkardın mı :d profildeki senmisin vaaaaaaaaav:D güzel resim begendim:)
    gerçekten öyle cnm yeterki mutlu olsunlar herşeyi yaparız:D

    YanıtlaSil
  32. sezom cidden karşılıklı biliyomusun çok nadir oluyo bu o duygu şıp diye inasnın içine işliyo sende bana öyle geliyosun bende seni çok seviyorum inanki yalananım varsa neyim:D:D:D
    cnm çoçuklarla birşey yapmak öyle zorki göznü korkutmiyimde malüm 8 ay kaldı haha:D:D çogu yapmak istediğim şey oluyor burnumdan getiriyorlar mesela mutfak küçük melisada çok meraklı melisa tezgahta oturmak istiyo borada bulaşık makinasının kapagını açıp içine basıp tezgaha tırmanmaya çalışıyo birşey yaparken halimi sen düşün sezom bnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni ve karnındaki minik pensei ve onun abisini öpüyorum iyki varsın:)

    YanıtlaSil
  33. el işim canım benim aynı dilekleri paylaşıyoruz aynı aylarda dogan kızlarımız için ..yok cnm hadime ben senin eline su bile dökeme son yaptıklarından sonra:D:D:D çok saol cnm

    YanıtlaSil
  34. Doğum gününüz kutlu olsunn,şekermi şeker kıza annesi elbisede dikermiş ne güzelde olmuş,ellerine sağlık.Anne kız pastada yapmış,çok doğalsın boyu kısa oldu derken:)) ben yorum yazarken çoktan bitmiştir yinede afiyet olsun,allah çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versin,hep mutlu olun canım sevgiler...

    YanıtlaSil
  35. Mavicim tatlı Melisa'nın yeni yaşı kutlu olsun, iyi ki doğmuş. şansı hep açık olsun, yüzü hep gülücükle dolsun. pastası ve elbisesi de Melisa kadar tatlı olmuş, ellerine sağlık, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  36. severim ben o prensesisii.maşallah kırbirkere.nasılda güzel.Allah bağışlasın canım.yeni yaşı ona güzel olan herşeyi versin.pasta ve elbise de çok güzel.ellerine sağlık.her ikinizide yok üçünüzüde öpüyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
  37. oyy yerimm ben onuuu :D pastayı değil tabikisi de meloşu :)) canım benim sen ne güzel bi annesin. Rabbim tattığın bu güzel duyguyu daimi mutlulukla devam ettirmeni nasip etsin inşallah. Melisamında dünya hayatı arefe gün gibi mübarek ahretide bayrammm olsun inşallah. Hepinizi çok seviyorum. Her ne kadar uzakta olsanızda hiç görmemişte olsam kare kare onlar elimde büyüyo gibi hissediyorum. İyi ki varsınız. Bu arada ellerine sağlık pasta da elbise de çok güzel. Benimde koca bebeğimin doğum günüydü 3 kasım. yani eşimin :D ama malum hafıza kartım virüslü olunca resim ekleyemiyorum :D başka bahara artık :D

    YanıtlaSil
  38. nurayım sabah dolabı bi açtım barbi intar etmiş :D anne dedim gelsene bi bak çok komik görünüyo diye annem de hayır kızım namaz kılıyo dedi:))))))))))))))öldüm gülmekten pastanın yarısını yiyince öle oldu:D:D
    evt cnm bodur barbi bu :D:D:D dibi az yuvarlak bir kalıpta yapmak lazım ben salata kasesinde yapınca böyle oldu çok saol cnm:)

    YanıtlaSil
  39. hülya ablacımmmmmmmmm seni seviyorum ben ya çok tatlısnız teşekür ederim güzel sözleriniz için:)

    YanıtlaSil
  40. alanaycımm cnm boramıda ayırmamışsın ögretmen kalbi işte sevgi dolu anne yürekli:) çok teşekkler cnm çok mutlu oldum:)

    YanıtlaSil
  41. güzel kızıma allah uzun ömürler versin nice mutlu yıllar yaşatsın inşallah kocaman öptüm onu:)

    YanıtlaSil
  42. favorim canım bn m ya seni tanımak öyle güzel ki kızıl saçlı melegim bnm yazdıklarını okuyunca çok duygulandım inan ..seviyorum kız seni
    koca koca bebegin dogum günüde kutlu olsun iyki dogmuş iyki eşin olmuş yoksa evde kalacaktın:))))))))))))))))) terlik gelmeden kaçayım :D öpt resimleri bekliyoruz okey

    YanıtlaSil
  43. belindacım öpersin tabi gelinim diyip duruyosun hani çeyrek:D:D:D sen nasıl kayınvalidesin hahaha:D
    saol cnm öpt

    YanıtlaSil
  44. Allah bağışlasın ne kadar güzel, ne kadar tatlı bir kızın var ya. Doğumgünü de kutlu olsun. Çocukların çok şanslı, becerikli, elini attığı her işi yapabilen çok yönlü bir anneleri var. Pastaya bayıldım zaten. Daha ne yapıpta beni şaşırtacaksın bilmiyorum, yakın takibindeyim ama mavim :)

    YanıtlaSil
  45. kızıl boyalar aktıı gitti :D anam ne evde kalcam ayolll ellimi sallasam 550 si :D geliyooo terlik ayakkabı elime ne geçerse artık ama merak etme istanbula ulaşmadan düşer bi yere :D bekleme resim mesim yasak bana :)))))))))) okey ;)

    YanıtlaSil
  46. sevdacım sana bi stant yapcam cnm o kadar malzemeyi koyman için:D:D çok teşekkür ederim sıkı takipcim öüpldün:D

    YanıtlaSil
  47. :D:D:D:D:D okey yavrum okey sustum ben:D

    YanıtlaSil
  48. Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın bize,benim yerime öp,melissayı da,bora'yı da.

    YanıtlaSil
  49. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm bnm aminnn :)

    YanıtlaSil
  50. maşallah sübhanallah minik prensese.. allah hayırlı uzun ömür versin ona,barbie bebek gibi olmuş.. bloğunun yeni misafiriyim cnm bende seni bloğumda görmek isterim sevgiler..

    YanıtlaSil
  51. pasta güvercini hoşgeldiniz güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim hemen geliyorum :) sevgiler

    YanıtlaSil
  52. pasta güvercini bloguna yorum bırakamadım ayarlarında sorun var sanırım ama yorum yazmasamda takip ederim cnm :)

    YanıtlaSil
  53. Mavi bu pastayı hazır zannettim meyer sen yapmışsın kutluyorum seni güzel kızının doğum gününüde.Onu kocaman öp benim yerimesenin mavi diye bir .Bu bloğun yokmuydu?Adınımı değiştirdin?

    YanıtlaSil
  54. benim blogum yoktu ablacım ya seni gördügüme çok seviniyorum nazsenim cnm ablacım hoşgeldin:)çok saol güzel sözlerin için

    YanıtlaSil
  55. Ne güzel çok şık olmuş elinize sağlık. Güle güle kullanılsın. Allah dualarınızı kabul etsin.

    YanıtlaSil
  56. sevgili nergis hanım bloğuma hoşgeldiniz güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.hepimizin dualarını inşh sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  57. melissa çok şanslı böyle bir annesi olduğu için. nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim. elbise ve pastaya bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mahmur premsesim hoşgeldin:)) çok teşekkür ederim bu güzel sözler için

      Sil
  58. Allah çocuklarınıza uzun ömürler versin... Allah her isteyene çocuk versin...Onlar hayat, onlar can...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. necla hanım hoşgeldiniz :)) sanırım profilde ki kızınız tam seçemedim ama allah kimseyi yavrusundan ayırmasın tırnaklarına bile zarar vermesin inlşhh
      tekara görüşmek üzere sevgilerimle

      Sil
  59. merhaba elbisede pastada çok güzel olmuş allah kızınıza sağlıklı ömürler versin sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili mehtap hanım merhaba hoşgeldiniz :)) amin tüm çoçuklara inlşh çok teşekkür ederim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...