4 Kasım 2013 Pazartesi

Resimli pasta merakım, iki masa ve nar reçeli :):)





Bi'tanecik melek kızım 5 yaşına girdi :) Bende bunca sene içinde çeşitli pastalar yapmaya çalıştım ama bu seferki değişik olmalıydı nasıl olsun kızım dediğim de winksli olmalıydı :)) Kuzenim izmir'den alışverişe gelmişti saatlerce winks li ayakkabı ve toka aramıştık seneler önce ya dedim bu ne ya ne arıyoruz biz böyle bi gün kızın olunca anlarsın demişti anladım.... :)) Bu kızlar olmadan olmuyormuş nasıl özeniyorlar nereden görüyorlar bilmiyorum ama bu yaştada ki çoçukları etkisi altına almayı başarmış. Gizli saklı bu kadar yapabildim insanı heycan basıyor. Olcak mı olmuycak mı diye. Neyse ki sevgi abla imdadıma yetişti resimli pasta yapmak isteyenler için kılavuz gibi bir post http://feedproxy.google.com/~r/SevgidenEsintiler/~3/qbXaSnoY3To/fotograf-baskl-dogum-gunu-pastas-nasl.html burada. 
Babası melisayı oyun parklarında gezdirince yorgun ve üstelik ikisi de eve tok gelince Allah tan çok bişey yapmamışım dedim.
Nar reçelini de yapmak aklımdaydı ama temizlemeye üşeniyordum. Sevmiyorum ya :( neyse ki aklımdan çıksın diye yaptım. İki bardak oldu :) Diğer reçellerden farkı nar suyuna yapılıyor. Tarif buradan
Diğer kuzenimi ise kahvaltıya çağırmıştım oda bana bu cici kuşlu nihaleyi almış ama ben tabiki duvara astım:))
Böyle sık sık görüşmek dileğiyle cnm arkadaşlarım:) hoşcakalın

26 yorum:

  1. Döktürmüşsün yine Mavi'cim. Ellerine sağlık. Hele o pasta... Güzel prensesinin doğum günü kutlu olsun. Öperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnmmmm rengimmm cokkkk oxlemistim opuyorum bal kizini

      Sil
  2. Öncelikle pasta çok güzel. Hemen yapılışına baktım, aklımın bir köşesinde kalsın bakalım ne zaman kime yaparım böyle bir pasta:) Bu arada kahvaltı masandaki pembe tabaklar nereden? Sakın ikea deme, orada pahalıydı bana alternatif bir yer fikri verirsin umarım:) Tamda öyle servis tabakları arıyordum, hatta tam yemek takımı olsa daha da iyi olur değilmi:) Birde nihaleyi ben gerçekten pano sanmıştım, çaktırmayayım ama panon çok güzelmiş:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnmmmm tabaklar ikeadan degil pazar pazarindan:)) nihalede duvar asma seyi varda sanirim mutfak icin ama ben mutfaga asmadim nerede satildigini biliyorum uygun;))

      Sil
  3. canım nice senelere sağlık sıhhat huzur dolu günler:)))

    YanıtlaSil
  4. merhaba
    kızınızın doğum günü kutlu olsun öncelikle
    pastada harika kahvaltı masası da süper görünüyor
    elinize sağlık

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili muko hosgeldin cok tesekkur ederim:)

      Sil
  5. mavim ne beceriklisin maşallah, iki sofra da insanı çağırıyor:)))ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. eline sağlık canım pastan harika görünüyor kızının yeni yaşınıda kutlarım nice seneleri olur inşalah sağlıkla.
    nar reçeli ni çok merak ettim doğrusu sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cnm hosgeldinn recel arada kaynadi sandim;)) tadi ne eksi ne tatli kizilcik receli gibi kurabiyelerin uzerine hos olur sade agir acik:)

      Sil
  7. Guzel kizina nice seneler olsun saglik ve mutlulukla sizlerle birlikte..Pastasi nefis olmus ellerine saglik..hazirlanan masa harika..en cok pasta ve simitten istedim:)) nar receli tarifine bakmam lazim ama bende senin gibi usengecimdir temizlenmesi konusunda:(( Nice nice guzel kutlamalarda nice guzel masalara diyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simit mi :( yok mu orada olsun sen yaparsin guzel ablammmm cok guzel sozler yazmissin cok tesekkurler

      Sil
  8. Yaş günü kutlu olsun kızınızın, nice mutlu yıllara...
    Pastası da süper olmuş, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat mutfakta guzel isminize bayildim cok tesekkurlr

      Sil
  9. Kuzucuğunun yeni yaşı kutlu olsun , hep birlikte sağlık ve mutluluk içinde nice yaşlarını kutlayın . Bu arada pasta bir harika kocamannnnn bravooo :)) sevgiler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesecimmmmm gercekten mi at cokkk mutlu oldumm seni gormekte cok guzel bende az once o nefis biberine ve peynirli kekine baktim cok tesekkuler ve makarnayi seklen dene cnm tam sasirtmalik:))

      Sil
  10. Eline sağlık canım herşey çok güzel görünüyor. Melisanın doğum günü kutlu olsun Nice sağlıklı mutlu başarılı yaşları olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok saol sevda ablasi o senin oceleri gorse cildirir:)))

      Sil
  11. prensesin doğum günü kutlu olsun.rabbim nicelerini sağlıkla yaşamayı nasib etsin.tahtıda bahtıda güzel olsun.mutlu yıllar:))
    pasta gerçekten çok başarılı olmuş.eminim lezzetide yerindedir.ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  12. kızımıza uzun ve sağlıklı yıllar olsun bu resımlı pastaları ben de denemek ıstıyorum da cesaret yok bakalım ne zaman

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...