9 Mart 2012 Cuma

kartonpiyer yapımı:P







evet mavi iş başında :))  banyoya stopiyer leri kaplarken aldığımız perdelikler hala duruyordu.eşim yok bu hafta sonu yok en müsait zamanda yapıcam derken gene bana kaldı :)) stopiyerleri banyonun tavanına silikon ile yapıştırmıştık ben salona saten alçı ile yaptım resimler çok kötü biliyorum ama nerdeyse 10 yıldır doğmayan güneş o gün bizim eve doğdu diyebilirim:D:D bu işlere merakı olamayan arkadaşlarımın postu okuması keyifli olmayabilir ama benim gibi ev hanımları için yardımcı olmak istiyorum.eviniz tavanları benim gibi alçıpenle kaplı değilse perdelik yapımından başlayabilirisiniz :)) nalburlar da köpük ,strafor diye satılıyor ben 4 metresini 12 liraya almıştım.1 kilo saten alçıyı kalın bir şekilde yapıp önce duvara ve korneşe yapışması gereken parçayı yapıştırdım ve elimle bastırdım kaç kere düştü anlatamam:)) sabrınız yoksa hiç kalkışmayın bu işlere:))4 metre olduğu için iki parçaydı toplam 4 parçayı yapıştırdıktan ve kuruduktan sonra boyayın:) ben henüz boyayamadım ama banyonun stopiyer kaplamasının aralarına  alçılarını çekip tavan boyasına sim katıp boyadım.pek beli olmasa da  biraz ışıltı iyidir:) bugün koçtaşa gitme planları yapıyorum. ama bakalım gidebilecekmiyim:)  masa sandalye için fikir edinmem lazım:)
tatlı bir sonlandırma yapayım diye düşündüm:) kalan kakaolu (malüm 5 kilo gitti ben yemeyince kalıyo:D:D:) kekleri rondoda çekip çilekli pudingi ile ara katına döküp .dolapta beklettim:)
hepinize mutlu bir hafta sonu tatili dilerim selam ve sevgilerimle:))

16 yorum:

  1. Nazar değmesin Mavikuşum sana. Ya kızım nasıl yapıyorsun bunları, bu ne sabır, bu ne beceriklilik maşallah. Ben resimlerden net olarak görüyorum, çok güzel olmuş. Boyucakmısın peki? bu halide hoş duruyor ama.

    Ellerine, becerine sağlık canım benim :)

    YanıtlaSil
  2. Yok sen iyice çıldırdın mavim, bildiğin inşaat, tadilat, tamirat işlerine soyundun. Kızım var ya, senin ruhunda gizli kalan hünerin buymuş, yarından tezi yok sana bir nalbur dükkanı açıyoruz ve evlere sipariş alınır diye kapıya asıyoruz. Ellerine kollarına sağlık, aferin mavim ya, valla çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. muhteşemsin....parasını bastırıp herşeyi yaptıranlardansa, kendi emeğiyle birşeyler yapmaya çabalayanlara hayranım...tebrik ediyorum....

    YanıtlaSil
  4. yok artık, vallahi yok artııkkk:)))) maşallah sana Sevilayım... eşin kıymetini biliyordur gerçi ama söyle daha fazla bilsin:)))) süpersin canım sen... elinden her iş hakkıyla geliyor ve ben seni çok seviyorum:)
    öptüm en kocamanından:)

    YanıtlaSil
  5. CANIM BEN GELDİM
    ELLERİNE SAĞLIK
    :))
    KEKİN OLMUŞ CANIM MMMMMM

    YanıtlaSil
  6. yaaa sen ne alemsin ya :)iş acıyon hep başına otursana yerinde:)
    evi yeniden inşa ettin valla :))keşke evi öncesi sonrası yapsaydın evi alacak olan atlardı üzerine (yani ev satılırken)
    ellerine sağlık mavii kuşum .ışıltı belli oluyor hatta ben öylemi satılıyor diye içimden geçirdim.Kalan kekte pişti olmuşuk:)))))))))
    öperim

    YanıtlaSil
  7. maviiii canım napıyon sen yaaa...bak ev sahibi evini tanıyamayacak..aman bide ppot kırmayayım..ev sahibi sen çıkarmışsın:)))Ben kiracı olunca herkesi kiracı zannediyomda:))) süpersin gene...Benim hayatta kalkışmayacağım bir iş..anlamamda zaten...Hem inşaat dekorasyon hemde pasta...peh peh....:))maşallah

    YanıtlaSil
  8. Yerim yerim seni ben ne işleri kalkışıyorsun sen böyle ama çokta hoşuma gidiyor yaptıkların. İyi ki iş başa düşmüş harika olmuş iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  9. Mavicim öncelikle maşallah maşallah diyorum canım. Aman dikkat et tavanlara uzanırken merdivenden inip çıkarken vallahi yapmayacağın yok :) kekte süper görünüyor. Afiyet osun. :)

    YanıtlaSil
  10. Nasılda cesaret ettin ! bravo sana...! çok iyi olmuş, evin havası değişmiş
    aferin yavrukuşum :)

    YanıtlaSil
  11. evimdeki kartonpiyerleride ben yaptım zahmetli iş hele bizim tavanlar standardın daha üzerinde zorlandım ama iyi oldu.senide tebrik ediyorum canım.ellerine sağlık ve güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  12. mavim senden korkulur vallahi, pes diyorum:))))

    YanıtlaSil
  13. geçenlrde bir markett gördüm o straforlardan kare kareydi ve tanesi dört liraydı:)) ellerine sağlık mavişimmm

    YanıtlaSil
  14. Süpersin canım yaaa, ellerine sağlık, ellerin dert görmesin. Kocan ve çocukların ne kadar şanslı olduklarını bilse iyi olur :)

    YanıtlaSil
  15. Bu postunuzu okuyunca hayret ettim aynı zamanda cesaret geldi bana da
    demekki oluyormuş balkonda falan bende deneme mi yapsam
    düşmüyormu bunlar sonra
    özellikle banyo
    Peki ek yerleri belli olmuyormu.
    maşallah ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...