14 Haziran 2012 Perşembe

Zayıflamak istenyenlere yemek alternatiflerim:)

diyet kahvaltısı

balcansovan






çok zayıflamışım gibi oldu dimi ay yok nerdeeee:)))
ama madem bir yola girdik dönmek yok! kışın başladığım aralar da bozulan diyetim( tabi diyet denirse ) hala devam ediyor .iştahım son derece yerinde neden böyle oluyor bilmiyorum sürekli bir açlık hissi ....gece açlıktan uyuyamadım ya:(
genelde kahvaltımı bu şekilde yapıyorum.yemekler ise sebze ağırlıklı sayılır .artık öyle pilav ,makarna ve tatlı haftada bir kere yiyorum.ölçülü yemeği öğrendim sayılır bu sabah 76 yı görünce bir heves geldi bende sizlerle paylaşmak istedim:)
yemeklerin asla suyunu yemiyorum.çeşitleri fazla karıştırmamaya çalışıyorum.ara ögünler de yeşil çay içiyorum .bir kaç gündür aç karnına çörek otu yiyorum yarım çay kaşığı çörekotu ve bir adet kuru üzümle çiğneyip üzerine yarım bardak su içiyorum.yaz geldi diye dondurma ve karpuza yüklenmiyorum umarım böyle devam eder.
B-FİT diye bir spor dalı duydum arkadaşlar yarım saat süren ve heryerde olan bir merkezmiş  http://b-fit.com.tr/Default.aspx acaba duyan giden ve sonuç alanlarınız oldu mu? yazarsa sevinirim:)

25 yorum:

  1. Maviimmm ben zayıflamak falan istemiyorum sen gönder bana bütün bunları afiyetle yiyeyim :))

    YanıtlaSil
  2. gel canım otobüsle:)))
    ayy kanım ısındı sana:)

    YanıtlaSil
  3. Ben gelmicem canım sen gönderecen, yada direk sen gel burada yap bana :))

    Kanın ısınır tabi, 46dereceden yazıyorum sana :))

    YanıtlaSil
  4. otobüste yıkandık yazın vardıya ay ne güldüm seviyorum böyle konuları:))
    tabi tabi hemen yola çıkımm geze geze gelirim :))
    46 mı allah sonumuzu hayır etsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep gül inşAllan canım.. İstersen bizim içten yıkamalı otobüslere bin yolculuğun sulu sulu geçer, pek sıcaklanmazsın hehe :)
      Hayırlı cumalar canım

      Sil
  5. ben kilo almak istiyorum mümkünse o cinsten şeyler yolla bana:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gıcıkmısın kızımmm yürü gittt gözüm görmesin:)))
      git mantı ye piizaa ye üzerine bide lahmacun ye emi:))

      Sil
  6. mavii cim benim bu güzel yemekleri yapıyorsun sonra da iştahım çok açık diyorsun...Daha ne diyeyim...Bu görüntülerle tok olmama rağmen benim de iştahım kabardı.Deniz börülceli tabağı bu tarafa uzat canım benim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya cnm cidden çok açık şimdi bişey yedim diyelim sonra sank, bişey yememişim gibi için kıyılıyo tabi eskiden patlayana kadar yerdim ondan sanırım:))
      uzattım şekerim afiyet olsun tam zamanı yarın öbürgün biter çünkü:))

      Sil
  7. Sevgili mavii kilo benimde sorunum geçen sene on kilo verdim bir yıl uğraştım beş ayda on kiloyu geri aldım.Yemeklerin nefis gözüküyor ellerine sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama sen hala çok formdasın ablacım ben resimlerden öyle gördüm:) saol ablacım teşekkür ederim:)

      Sil
  8. CANIM KOLAY GELSİN.
    DİKKATLİ YEMEK LAZIM...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aşye ablacım hoşgeldinnn senin dulcede lehceli kekin rüyama girdi ya senin bloguna açken ugramamak gerek bak benimkiler ne kadar masum:D:D

      Sil
  9. yaaa allah seni ne etsin kız o salataların üstündeki yoğurtla süslemek nasıl bir sabır işidir valla hayran kalmamak elde değil.
    bende vermem gerekn 5 kilo iç.in debeleniyorum bakalım ne yapacağım bende .ekemği kestim daha doğrusu bir iki dilim başka yok yemiyorum.sanada başarıların devamını diliyorum canım kuşum.:)

    YanıtlaSil
  10. yorumunu yayınlamam için ne teklif ediyorsun çabuk süle hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
    bu arada banner ne ya?:)))))))))))))))))))))))))))
    yani yapabilmem için önce bilmem lazı:Ç))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    herhal de blogla ilgili bişey diye düşünmekteyim :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  11. zayıflama konusundan ziyade(halbuki benimde çok ihtiyacım var) dikkatim bu nefis yiyeceklerde odaklandı:)))Aman Allahım bu menüde pasta bile var!

    YanıtlaSil
  12. Sinirlendireyim mi bende?
    Yiyip kilo almayanlardanım bende ama bu yemekleri görmek bile iştah açar ona göre..

    YanıtlaSil
  13. Yaz geldi gene zayıflama derdine düştük.Yemekler nefis ellerine sağlık.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  14. Pardon? mavikuşum ben bunları yersem ne olurum biliyomusun? bunlar zayıflamak içinmi :) kızım valla baktım kaldım öyle, harika hepside ellerine sağlık.

    Valla şimdi tekrar baktımda :) ah ah canım istedi ya. Biliyosun bizim gece tostlarımız vardı ya? :) yapsammı napsam :)

    YanıtlaSil
  15. almak kolayda vermek zor benimde vermem lazım ama azmim yok kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  16. heeee banner diyon :))))))))))))))))))))))))))
    senin bir zamnlar bir fotoshop adrsi vermiştin ya oradan oğlumun resmini o gördüğün şekle soktum sonra da başlığa koydum yani acemi işi anacım:))) ben anlamıyorum ki banner den bananeden aklıma esiyor bir bakınıyom google amcaya soruyom biri iki kişi yazmışsa ne ala yok yazmamışsa kalıyom öyle tek başıma:))fazlada kurcalamaya korkuyorum bozacam diye:)))))))))))
    demem o ki sen hani kızının oğlunun resimlerini fotoshop yapıp yayınlamıştın ya haaa işte o adreste bu da vardı isteiğin resmi sen boyuyor gibi yani(ayyy ben anlatıcam sende anlıcan :))işte orada oğlumun resmini yükledim yaptım sonra "fotoscape"proğramında büyütüüp oraya koydum hatta bence olmamış ile kenarları felan belli mesela:))

    YanıtlaSil
  17. kilo verilir mi bilmem ama güzel yaz yemekleri olur bunlardan.

    YanıtlaSil
  18. Şimdi kahvaltı ederken okuyorum bunların hepsinden yesem herhalde 2-3 kilo alırım:))kepek ekmeği peynir domates ve çay var:)) bende diyetteyim kilomda fazla aile doktorum zayıflatalım dedi spor yapıyorum ve hani kan ter içinde kalırsın ya öyle oluyorum.O dediğim düzenleyici ilacım buna yardımcı olan:)) eylüle kadar zayıflamam lazım bir yere davetliyim:))) b fit duymadım ama platesin göbek yaptığını duydum.Kolay gelsin canım,çok kilolu olduğunu sanmıyorum ,gece acıktığında meyveli yoğurt tok tutar,yoğurda şeftali karıştır ye sevgiler:)

    YanıtlaSil
  19. Offff yine ne güzel şeyler yapmışsın, hepsi de sevdiğim bayıldığım şeyler. Annecimde yok yine, yemek yapanda yok, bi de açım ki :) geleyim mi size :)
    Bfit e giden çok tanıdığım oldu, yarım saatte antrenör eşliğinde aletten alete koşup spor yapıyorsun. Gidenler kilo verdik diyorlardı ama bilmiyorum ki :(

    YanıtlaSil
  20. Mavişim, bayılıyorum senin bu zayıflama çabalarına.Bünye olarak gerçekten farklıyız hepimiz.Annemler hep şişkodur ama ben yesemde kilo almam.Kızımda zayıflıktan kopuyor.Bende ona kilo aldırmak için neler yapıyorum neler bir bilsen.Ne diyeyim ablacım kolay gelsin diyeyim.Geceleride açıkınca fındık fıstık at ağzına,çok da miden süzülmesin.Kepekli ekmekde tok tutar.Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...