Tabi ki gerçek ismi islim kebabı ama o kuşbaşı etle ve fırında pişiriliyor .Ben genelde bi tane patlıcanla rulo şeklinde sarardım ve fırında salçalı sosla pişirirdim ama tava da yaptım bu sefer ve daha hafif oldu .Köftesin de pide ,yumurta ,karabiber, maydanoz ve soğan kullandım.Kızartıktan sonra hepsini tavaya biraz su koyup pişirdim:)
mmmm.. en sevdiğim patlıcan yemeklerinden.. ellerine sağlık..
YanıtlaSilbende dün bu modelden yapacaktım ama başka bir menü istedi misafirler! ellerine sağlık.. tavada hafif oluyorsa bende öyle yaparım o zaman :)
YanıtlaSilEn sevdiğim sebzedir patlıcan nefis görünüyo canım:)
YanıtlaSilteşekkür ederim sevgicim :)
YanıtlaSilçelebimmmmm hoşgeldin cnm kolay gelsin sanada :)
saolasın baharcım:)
ellerine sağlık tatlım bende fırında yapıyordum birde senin yöntemi deniyeceğim:)
YanıtlaSilçok güzel görünüyor canım ellerine saglık :)
YanıtlaSilAllahtan aç degilim şu an :)
kızlar canlar teşekkürler:)
YanıtlaSilBu güzel görüntüye iftardan sonra bakmak lazımmış.:)
YanıtlaSilHaklısınız..hiçbirşey vazgeçilmez değildir..öyle sandığım birinden sonra İstanbul ne ki..
istanbul istanbul olalı böyle keder görmedi sanırım elbette geçer...
YanıtlaSilyani hani başka bir kelime olsaydı söylerdim de yok,o yüzden
YanıtlaSil''mükemmel'' diyebiliyorum sadece. ye beni ye beni diye sesleniyor:)
harika görünüyor, ellerine sağlıııkk:)
YanıtlaSil